Cautare

58 de rezultate pentru "fetesti" (2.95 secunde)
Olanda va aduce in baza aeriana Fetesti avioane care vor fi folosite la Centrul regional de antrenament pentru pilotii de F-16.
Comisarul Nicolae a sanctionat un politist dupa ce a fost palmuit de un prieten de-al sau "La sfarsitul anului trecut (anul 2007- n.red.), in timp ce efectua serviciul de noapte in oras, colegul Dobre Lucian a fost agresat verbal si fizic in plina strada (palmuit) de catre directorul SC Prest Constructii SA, Pintilie Adrian, cunoscut cu comportamente de acest gen inclusiv fata de colegii nostri din Fetesti pe care acesta i-a injurat si in fata carora s-a dezbracat fiind in stare de ebrietate la volan si laudandu-se ca nimeni nu-i poate face nimic deoarece este prieten cu dl.
Astfel, primul colegiu pentru deputati, cu 73.759 persoane cu drept de vot, este alcatuit din Fetesti, Stelnica, Burdusani, Facaieni, Vladeni, Giurgeni, Gura Ialomitei, Mihail Kogalniceanu, Movila, Platonesti si Tanderei.
De-a lungul caii ferate Medgidia-Fetesti, in dreptul Garii CFR Cernavoda, zeci de camioane, excavatoare, diferite utilaje grele, alaturi de o armata impresionanta de muncitori au sapat deja o portiune de cel putin 500 metri liniari pe orizontala din amplasamentul capului de tronson Cernavoda-Constanta al Autostrazii Soarelui.
Mai precis, se face referire la tiganii care au suferit persecutii din partea regimului comunist prin stramutare in fostele raioane Calarasi, Slobozia, Fetesti si Calmatui.
In aceste conditii, tineretul cernavodean, aflat intr-un oras mult prea indepartat fata de municipiul resedinta de judet pentru a deveni navetist, priveste zilnic cum locurile de munca ce ar fi trebuit sa le revina cel putin in parte si lor sunt ocupate de "specialisti” transportati zilnic cu autocare de cinci stele de la Fetesti, Constanta, Medgidia sau alte localitati mai mult sau mai putin apropiate de oraselul de pe malul Dunarii.
Pentru anul 2006, Executivul si-a propus, potrivit premierului, darea in folosinta a 47 de kilometri din culoarul IV, pe traseul Drajnea-Fetesti, in continuarea Autostrazii Soarelui.
El a mentionat ca semnarea acestui acord este mai mult o chestiune administrativa si a spus ca bazele militare americane ar putea fi amplasate in zona Babadag, Constanta sau chiar Fetesti.
El a activat in cadrul Regimentului 86 Aviatie de vanatoare, de la baza Borcea, de langa Fetesti, cu o intrerupere de 5 ani, cand a fost inspector pentru aviatia de vanatoare in Comandamentul Aviatiei Militare.
Comisia parlamentara constituita in decembrie anul trecut a investigat, potrivit presedintelui Norica Nicolai, peste 3.000 de zboruri, documente si date ale operatiunilor aeriene de pe teritoriul romanesc si a cercetat aeroporturile militare din Timisoara, Constanta, Bucuresti, Tulcea si Fetesti.
Brates, Bumbacari, Dalga, Dropia, Ezerul, Fundata, Latesti, Mazareni, Movila Galdaului, Olaru, Pelican, Rachitoasa, Rubla, Salcami, Schei, Valea Viilor, Viisoara si Zagna (in raioanele Calarasi, Braila, Calmatui, Galati, Slobozia, Lehliu si Fetesti).
Seful circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), a sustinut ieri, 19 mai a. c.
Acest drum este deosebit de important pentru Municipiul Calarasi, deoarece face legatura intre DN3 Calarasi - Bucuresti, DN21 Calarasi - Slobozia si DN3B Calarasi - Fetesti, si face tranzitul intre Bulgaria si Moldova, Ucraina.
Tariceanu a explicat ca, potrivit planurilor Ministerului Transporturilor, in 2006 este prevazuta darea in folosinta a 46 de kilometri de autostrada, respectiv segmentul Drajna-Fetesti.
Cei de la WWF dau ca exemplu zonele Ruse, Calarasi, Silistra, Harsova si Fetesti.
Pentru acest an este prevazuta finalizarea a doar 20 de kilometri din Autostrada Soarelui (Bucuresti-Constanta), pe tronsonul Fetesti-Cernavoda. Pana la sfarsitul anului vor fi finalizate ambele sensuri pe acest tronson, a adaugat Berceanu.
Dunarea Veche intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, Mm 13+1.000, pe o durata de 275 de zile, in perioada 1 martie - 30 noiembrie, sectorul de pe Dunarea Veche cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 13+1.000 si pana la confluenta cu canalul Sulina Mm 8+600, in tot timpul anului, lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, in tot timpul anului, lacul Erenciuc, in tot timpul anului, cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, pe Dunare in perioada 15 februarie - 15 mai cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Isaccea, Far, Groapa Catargului, Pluton si Toana Noua, pe Bratul Borcea in perioada 15 aprilie - 01 iunie cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Stelnica, Fetesti si Stancuta.
In plus, Ministerul Transporturilor estima la inceputul acestui an ca in 2007 vor fi receptionate lucrarile si la garile Galati, Oradea, Fetesti, Sibiu, Buzau, Brasov, Arad, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Craiova.
Delimitarea sectoarelor de patrulare se va face pe Autostrada Soarelui in zona Centurii Bucuresti, Fundulea, Lehliu, Drajna, Fetesti si Cernavoda, pe Autostrada Pitesti in zonele a 14 noduri rutiere, iar pe centura Pitesti in doua noduri rutiere.
Contec Tecuci, cu 36% cota de piata, Lider International, cu 25% cota de piata, Clevec Fetesti, Conserv Buftea, Travir Râmnicu Vâlcea, Midu Cluj, Rico Monte Verde.  Vânzarile de conserve din carne vor creste cu 5% Piata conservelor din carne va avea un ritm de crestere de 5% anul acesta, a declarat Adrian Gaspar, directorul general al Scandia România.
google-analytics.com