Cautare

58 de rezultate pentru "fetesti" (2.70 secunde)
219 metri patrati, terenul urmand a fi utilizat pentru reabilitarea sectiunilor de cale ferata Baneasa - Fetesti de pe calea ferata Bucuresti - Constanta.
, un numar de 10 perchezitii la domiciliile declarate ale lui Teodor Catalin Radacina, de 29 ani, Victor Silvian Butnaru, de 25 ani, Iulian Vasile Gosa, de 33 ani, Tudor Emanuel Cristache, de 31 ani, toti din Medgidia, si Gheorghe Iacob, de 32 ani, din Fetesti, judetul Ialomita, in imobilele utilizate fara forme legale si la sediile sociale ale societatilor administrate de acestia.
O alta varianta este cea prin Fetesti, Gura Ialomitei - Constanta. Refacerea podului de la Cernavoda este finantata de BERD si de Guvernul Romaniei, va costa aproape 12 milioane de euro si se va termina in 2012, potrivit realitatea.net
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
Dupa 2005 s-au deschis doar vreo 100 Stopartakm, adica Drajna-Fetesti (33 km), centurile Sibiu si Pitesti, precum si Turda-Gilau (50 km).
Autostrazile sunt incluse in coridorul IV paneuropean, care incepe in Germania, la Nurenberg, si continua pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. In Romania, traseul trece prin Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta, ruta continuand pana la Istanbul.
Anca Boagiu a declarat ca vineri a semnat ordinul prin care taxa de pod de la Giurgeni - Vadul Oii si cea de la Fetesti - Cernavoda se reduce de la 11 lei la 5 lei, iar noua taxa va intra in vigoare dupa publicarea actului normativ in Monitorul Oficial.
Nu vor exista alte statii de taxare pe Autostrada Soarelui, in afara de cea de la Fetesti. Asfaltul, garantat 4 ani Tronsonul Cernavoda - Medgidia (20 de kilometri) continua cu segmentul Medgidia - Murfatlar (16 kilometri), ce face legatura cu tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian (14 kilometri).
Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
acest drum este deosebit de important pentru Municipiul Calarasi, deoarece face legatura intre DN3 Calarasi - Bucuresti, DN21 Calarasi - Slobozia si DN3B Calarasi - Fetesti, si face tranzitul intre Bulgaria si Moldova, Ucraina.
Lipseste din aceasta enumerare podul de la Fetesti peste bratul Borcea. Din presa mai aflam ca in curand vor incepe lucrarile la podul Macin-Braila.
De la inceputul anului, taxa de trecere a podului, la Fetesti, a crescut de doua ori si mai urmeaza. Chestie minora, de mica importanta.
- ORA 20.15 La interventie a fost chemat si un aparat de zbor de la Baza aeriana de la Fetesti.
De asemenea, in data de 7 februarie, pe rutele Braila - Galati, Faurei - Galati, Faurei - Buzau, Drobeta Turnu Severin - Orsova, Bucuresti Obor - Fetesti si retur, de la Bucuresti Nord catre Slobozia, Buzau, Craiova si retur, unele trenuri Regio nu vor circula, acestea fiind anuntate la nivel local in statiile de plecare/sosire.
unul de sase luni de la Institutul de Ocrotire Mama si Copilul Alfred Rusescu si unul de sapte luni de la Spitalul din Fetesti.
- Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Valentin Voinica, Manager Proiect Primaria Municipiului Alba Iulia - Constantin Toma, Primarul municipiului Buzau - Cristi Misaila, Primarul municipiului Focsani - Mocioniu Adrian Nicolae, Primarul municipiului Slobozia - Valentin Vrabie, Primarul municipiului Medgidia - Georgescu Ion, Primarul orasului Mioveni - Tone Petre, Primarul municipiului Oltenita - Iulian Iacomi, Primarul orasului Lehliu Gara - Barbu Nicolae, Primarul municipiului Giurgiu - Gafitoi Sorin, Primarul municipiului Fetesti - Sava Constantin, Primarul municipiului i Urziceni, - Maita Ion, Primarul orasului Amara - Administrator public, Primaria municipiului Ploiesti - Viceprimar Targoviste - Viceprimar Alexandria - Alti reprezentanti ai Administratiilor locale in curs de confirmare 11.15-11.45 Pauza - Discutii -Networking 12.00-13.15 Panel Solutii - Smart City Specialistii vor prezenta aplicatii si solutii inovatoare Smart City si impactul acestora asupra mediului de business, administratiei, cetatenilor si turistilor, se vor discuta metode de implementare si modele de afaceri.
Dar pentru derdelusul, damburile, movilele, gropanele si nametii care acopera autostrada pana la Fetesti, pot sa trag un rand de injuraturi?
In cazul autostrazilor, singurele puncte fixe de control sunt la Petresti (A1), Glina, Fetesti (A2), Gilau si Snagov (A3). Practic, in 2015, CNADNR a instalat 23 de camere fixe noi, iar pana la acel moment existau deja 51 de astfel de puncte de control.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com