Cautare

159 de rezultate pentru "fashion" (2.90 secunde)
Tanara, care i-a readus zambetul lui Irinel pe buze, se numeste Alexandra Hodis, are doar 20 de ani, este de profesie manechin si ocupa functia de manager al agentiei de modele Transilvania Fashion.
Si pe el, si pe toti colegii mei de facultate", a precizat Iulia Albu despre omul de afaceri aroman. Fashion-editorul nu exclude o relatie cu el. "Daca vom fi impreuna, va vom invita la nunta", a spus ea.
La fel de potrivita ar fi si o tinuta cum gasesti doar in fashion boutique-rile de pe strazile Parisului, delicat accesorizata cu bijuterii originale hand made.
Mai multe detalii despre bijuteriile Roxanei Ion gasiti la: www.facebook.com/bijufashionboutique Atelier: 0726595306 (Bijuterii Fashion Boutique by Roxana).
Liniile noii colectii - TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware - sunt perfecte pentru orice moment al zilei. TeX by Carrefour... fii fashion, fii chic! Inovatia, noutatea si pretul, toate se regasesc sub acelasi nume: TeX.
De asemenea, pot admira colectiile de Fashion Week 2014 pentru sezonul de primavara - vara si accesoriile marilor creatori precum Versace, Elie Saab, Armani, Dior, Victoria Secret;
Revista este o conceptie internationala care promoveaza succesul actritelor de la HOLLYWOOD, dar si din intreaga lume, destinata succesului si feminitatii, contine multe secrete despre viata celebritatilor de la Hollywood, fashion, life style, beauty, medicina, decoratiuni, travel si alte sfaturi de frumusete.
Magazinul Takko din Centrul Comercial Vulcan este prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion.
83-85 BANEASA BOUTIQUE Cel de-al doilea magazin Trends by Adina Buzatu s-a deschis in aprilie 2008 in zona de nord a Bucurestiului, in Baneasa Shopping City, la parter, pe Fashion Street.
La Palatul Stirbei din Capitala, intr-o atmosfera de basm, a avut loc una dintre cele mai importante petreceri de fashion ale anului, Harper's Bazaar.
Vestimentatia modelelor a fost asigurata de brand-ul francez Louis Purple, un nume cu rezonanta in lumea fashion a barbatilor din toata lumea.
Cifra de afaceri a BSB Fashion a crescut cu 10% in ultimii 2 ani, George Carabas, directorul economic al companiei, vorbind despre o crestere organica, dictata de evolutia pietei.
Eugen REABENCHII, STILIST-DESIGNER FASHION: - Fiecare desen este pus initial pe hartie, apoi pe tesatura. Dupa ce si-a decorat masina cu cristale, prietenii au inceput sa-l numeasca pe proprietar Vitea Diamantul.
Designerul revine in atentia iubitorilor de moda cu o noua colectie pe care a prezentat-o aseara, cu succes, la New York Fashion Week, alaturi de nume mari ale modei internationale.
Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar:
Vino sa vezi dansul colectiilor de iarna 2015 la Plaza Romania! Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19:00, la un spectacol magic pe ritmuri de dans, in care noile colectii de iarna vor defila intr-o prezentare de moda la Plaza Romania!
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. A inceput sa coase fuste din pasiune, nu se numeste Disigner, doar face ceea ce simte.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. A inceput sa coase fuste din pasiune, nu se numeste Disigner doar face ceea ce simte.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. A inceput sa coasa fuste din pasiune, iar primele modele le-a cusut pentru prietena sa.
Smiles Bags este un brand care te scoate din cotidianul fast-fashion si te provoaca sa-ti gasesti stilul. "Noi credem ca viata este o calatorie frumoasa indiferent de varsta.
google-analytics.com