Roxana Ion participa la targul de la Sala Dalles organizat cu prilejul venirii primaverii. O mai puteti gasi si astazi la stand, la etajul 1. "Este primul targ la care particip! De ani de zile ma ocup de bijuterii hand-made. Inainte am fost manager de magazin la Adidas si am zis ca trebuie sa functionez pe principiul creeaza-ti visul. Lucrez cu pietre, pietre vechi si margele vechi", ne-a spus Roxana Ion.
Aceasta are doua fiice: Alexandra, de 24 de ani, care contribuie si ea cu idei si care se ocupa de partea de promovare a magazinului mamei sale, si Ilinca, de 8 ani, care picteaza incredibil si si-ar dori sa faca si ea bijuterii atunci cand va mai creste si va capata experienta.
"Sunt pasionata de antichitati! Iau bijuterii vechi si le recreez intr-o maniera proprie! Ideea e sa fie materiale de calitate", a mai precizat Roxana.
Bijuteriile create de ea variaza ca pret: brose, inele si cercei incepand cu 9 RON, bratari - la 14 si 19 RON, medalioane de organza, dar si coliere diverse - la 29 RON si coliere din perle - la 79 RON.
Una dintre bijuteriile la care Roxana Ion tine foarte mult sunt "ochelarii de biciclist" cu turcoaz si sarma argintata, care ar putea fi un cadou inedit pentru persoana iubita de 8 Martie.
Mai multe detalii despre bijuteriile Roxanei Ion gasiti la: www.facebook.com/bijufashionboutique
Atelier: 0726595306 (Bijuterii Fashion Boutique by Roxana).