Cautare

159 de rezultate pentru "fashion" (3.68 secunde)
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Casa Smarandescu din Valcea participa cu bijuterii superbe, in acest week-end, la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Balmain Hair este un concept unic, care este mai mult decat un sampon, este o lume ce ofera saloanelor 5 colectii diferite intr-o singura experiența si se adreseaza hair stilistilor creativi, fashion si trend-setting, orientati spre servicii de calitate, care folosesc produse de cea mai buna calitate si carora le place sa invete si sunt pasionati de ceea ce fac.
Specialistii Pantone aleg in fiecare an o culoare definitorie, reprezentativa pentru domeniile fashion & design. Asadar, au ales si culoarea anului 2020:
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
P este 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.
Totusi, casa de moda a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la randul ei, creatoarea de moda avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari), conform unor documente contabile publicate in Marea Britanie.
Rasfatati vor fi si iubitorii de fashion si beauty, pentru ca la targ isi vor putea alege cadourile mult dorite de sarbatori de la standurile designerilor vestimentari, a celor care realizeaza manual bijuterii unicat sau a celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar si din Orientul Indepaartat.
Pasionata de fotografia de concert dar si de fashion, Roxana era o fire vesela, mereu optimista si sociabila. In spitalele din Romania mai sunt internati 18 pacienti, dinrte care trei sunt in stare critica - doi la Spitalul Floreasca si unul la Institutul C.C.
Poate te compara cu ea in ceea ce priveste cariera, stilul de fashion sau alte aspecte. Daca esti comparata cu fosta, inseamna ca nu a trecut inca peste relatia cu aceasta.
- Cred ca nimeni nu ar trebui sa fie discriminat pentru o boala care nu este contagioasa, a spus bloggerita Ana Morodan, supranumita contesa blogurilor de fashion din Romania.
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Lilu este perceputa ca un fashion icon, un promotor al stilulul si bunului gust in vestimentatie. A produs si a conceput proiecte media care promoveaza stilul si vestimentatia ca mod de viata.
Sunt foarte multe scoli fengshui, iar dezvoltarea acestei stiinte si preluarea ei la nivel global a dus la dezvoltarea unor alte ramuri mai putin cunoscute, mai bine zis forme noi de aplicare, cum sunt Fashion Fengshui si Fengshui Estetic naturo-energetic, doua ramuri pe care le-am studiat in ultimii zece ani in Franta, Anglia si America si pentru care sunt singurul specialist acreditat ca facilitator in Romania.
Monica Columbeanu, Radu Mazare, Mihai Sturzu, Daniel Fat, Carmen Plesea (Kao Fashion), Gino Manzotti, Razvan Popescu (Radio 21), Paula Seling, Liviu Zamora (Radio Romania).
- Deliciul gamei fashion a fos asigurat de fustele chic cu imprimeuri maramuresene, palariile din fetru, tricourile cu mesaje hazlii, gentile retro, produsele vintage din catifea, perle sau dantela pana la pana la accesoriile nou intrate intrate in trend:
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
Le-am luat pe celebritatile noastre la intrebari legate de fashion si am aflat ce le deranjeaza cel mai tare cand vine vorba despre tinute.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com