wowbiz.ro informeaza: Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an. Acum, cei doi fosti soti se "dueleaza" in presa. Mihai spune ca a aflat de la tv de ruptura dintre ei, Iulia declara ca fostul ei partener de viata a fost cel care a cerut divortul si ca stia dinainte ca relatia lor nu mai functioneaza.
"Nu stie sa piarda! Si mie imi pare rau. Nu mi-a parut bine sa o rup pe Mikaela de familie. A fost ideea lui. Nu sunt proasta sa il las sa spuna orice despre mine. Le-a spus prietenilor nostri cum nu este fericit cu mine. I-am facut pe plac si i-am dat divortul", a spus Iulia Albu la WOWbiz.
"M-am casatorit foarte tanara, nu am stiut multe lucruri, pe care acum le stiu. Din partea mea, vom ramane prieteni, dar ma tem ca nu se va intampla asta. E orgolios si agresiv. El ori iubeste, ori uraste pe cineva. Simt ca nu poate sa inteleaga ca s-a terminat. Si e paradoxal, ca el a pus punct! Daca tinea la mine, stia sa ma tina langa el. Eu nu am umblat cu barbati, mi-am vazut de casa, de familie, de scoala. Nu consider ca am gresit cu ceva atat de grav. Intre mine si Mihai nu mai poate fi nimic altceva in afara de respect si prietenie. Undeva poate a fost si vina mea pentru cum s-au terminat lucrurile intre noi. Nu as avea ce sa ii reprosez din timpul relatiei. Acum imi trimite mesaje noaptea, nu foarte flatante, isi manifesta frustrarea. Ma jigneste, apoi imi spune ca ma iubeste", a mai spus Iulia.
"Arata bine, e sarmant, e inteligent, orice femeie se poate simti atrasa de el. Avem o relatie de prietenie care poate evolua si in altceva, daca ne dorim amandoi. Imi doresc o relatie normala, fara lucrurile de care am avut parte in relatia cu Mihai. Mikaela l-a vazut pe Kosta. Si pe el, si pe toti colegii mei de facultate", a precizat Iulia Albu despre omul de afaceri aroman.
Fashion-editorul nu exclude o relatie cu el. "Daca vom fi impreuna, va vom invita la nunta", a spus ea.