Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.49 secunde)
este platita de beneficiar intre 1 ianuarie 2007 si 31 decembrie 2015, este insotita de facturi sau de alte documente contabile echivalente facturilor, este in conformitate cu prevederile contractului de finantare si cu prevederile legislatiei nationale si comunitare.
De asemenea, Pitax este firma care se regaseste si in alte facturi depistate si la alte transporturi venite din Ungaria si Bulgaria, transporturi de mii de tone.
„Din Craiova, Mediplus va deservi 244 de farmacii din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Vâlcea si Olt, procesând lunar, în medie, 20.400 de facturi.
Firmele de panificatie au majorat pretul painii cu pana la 15% Fiscul ti Ministerul Agriculturii sunt insa mai ingrijorati de amploarea evaziunii fiscale din sectorul productiei de panificatie decat de reducerea TVA, in multe cazuri graul este vandut direct de la combina agricola, fara facturi fiscale.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Un barbat de 60 de ani din Moinesti s-a trezit bombardat peste noapte cu facturi si ordine de plata, iar apoi, la domiciliul sau, au inceput sa vina citatii din care reiesea ca este administratorul unei societati din Constanta si ca are datorii catre bugetul de stat ca urmare unor tranzactii cu produse petroliere si cherestea.
Cei mai afectati de aceasta devalorizare a monedei nationale sunt romanii cu credite in euro, dar si platitorii de facturi pentru telefonia mobila, cei care cumpara bilete de avion, sau cei care doresc sa cumpere vacante de Sarbatori in strainatate.
Furnizorii care comercializeaza motorina, biodisel, seminte sau pesticide si care primesc bonuri valorice spre decontare vor emite facturi care includ si TVA.
„Este vorba de facturi fiscale din acelea care se vindeau prin Bucuresti, pe la Europa. Au ajuns si pe la noi si aveau stampile false, dar nu am descoperit firmele respective în Dolj“, a spus unul dintre comisarii Garzii Financiare Dolj.
Prin urmare ea poseda documente, facturi sau chitante. Firma fictiva este aceea care nu este inregistrata nicaieri si pune in circulatie documente false) din tara.
Prin urmare ea poseda documente, facturi sau chitante. Firma fictiva este aceea care nu este inregistrata nicaieri si pune in circulatie documente false) din tara.
Prin urmare ea poseda documente, facturi sau chitante. Firma fictiva este cea care nu este inregistrata nicaieri si pune in circulatie documente false) din tara.
Locatarii asociatiei de proprietari 604 din Micro 40 au avut zilele trecute surpriza neplacuta sa constate ca sunt pusi sa achite, dupa trei ani de zile, majorari de intarziere aferente facturilor la intretinere pentru perioada 2005-2007.
"Nu demult am descoperit patru facturi fara acoperire la SC Arsif Cons SRL, o firma cica de constructii, prin care statul a fost prejudiciat cu 935.878 de lei.
Companiile au astfel posibilitatea sa consulte soldurile, conturile si istoricul tranzactiilor, sa efectueze plati intra si interbancare in lei (inclusiv plati facturi si plati catre trezoreria statului), plati catre anumite grupuri de furnizori (plati multiple) si plati intrabancare in valuta.
Societatea reclamanta se afla de ceva timp in discutii judiciare cu Metro, legate de neachitarea unor facturi in valoare de numai 211.696 de lei.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
Tot în jurul valorii de 3,7 lei pentru un euro s-au situat la început de an cotatiile valutei despre care vorbim, spre disperarea tuturor celor care au avut de platit facturi, bunuri sau servicii în euro.
Tot în jurul valorii de 3,7 lei pentru un euro s-au situat la început de an cotatiile valutei despre care vorbim, spre disperarea tuturor celor care au avut de platit facturi, bunuri sau servicii în euro.
Reabilitarea termica a cladirilor inseamna izolatii termice la peretii exteriori, la terase ti plantee, inlocuirea geamurilor ti utilor exterioare, etantarea casei scarilor, remedierea ti izolarea instalatiilor termice, ridicarea performantelor la centralele termice, acolo unde exista sistem centralizat de furnizare a caldurii, ti alte masuri, care sa duca la consumuri mai reduse de energie ti, deci, la facturi acceptabile pentru cetateni.
google-analytics.com