Cautare

157 de rezultate pentru "estetica dentara" (2.95 secunde)
Urmand pavajele verzi, am intalnit mozaicuri extraordinare, ce au perpetuat estetica artei bizantine, ilustrata printr-o cultura cu temelii adanci in legile eterne ale universului, acordand atentie detaliului si ornamentelor.
Jantele din aliaj erau prevazute cu lame dispuse pe circumferinta - nu pentru estetica, ci pentru a directiona aer rece catre frâne, astfel încât acestea sa functioneze în parametri la viteze mari.
Firma nu se ocupa doar de reabilitarea termica si estetica a blocurilor de locuinte (prin placarea cu placi de polistiren de 5 cm grosime) la exterior, ci si de alte lucrari necesare spatiului locativ comun, ca de exemplu montarea interfonului, geamurilor cu tamplarie PVC si geam termopan pe casa scarii, reabilitarea estetica a casei scarii de bloc, racordarea scarii de bloc la reteaua de gaze, refacerea spatiului verde aferent blocului sau alte lucrari, in functie de necesitatea fiecarei asociatii de proprietari.
- RAPIDIL - produse pentru depilare, ceara depilatoare - GABOR SELECTIVE - creme pentru fata si corp, creme antirid, contur pentru ochi, cosmetice de inalta calitate - MARIO GIUSSANI - accesorii pentru estetica Istoria GABOR incepe in 1960, cand Bruno Ferrando si sotia sa, Laura incep sa produca si sa distribuie cosmetice in Liguria si Piedmont.
Monica Rosu a ales Soma Clinic, o clinica de estetica medicala din Capitala. Desi am ajuns pe mana medicilor esteticieni Nico Ferariu si Khalid Al- Falah nu e cazul sa imi fac vreo intervenție estetica, desi nu sunt impotriva lor!
Giacomo Poderi Poderi Estetica s-a nascut pentru a reuni intr-o casa comuna mai multe persoane care, de-a lungul anilor, au cercetat si profesat in sectorul esteticii profesionale.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
"Jolie Cherie"-la meilleure amie, asa a fost numit de cei doi entuziasti- Claudia Vidican si Cristian Bizdoaca noul salon deschis in selecta zona Kiseleff- Aviatorilor.  "A fost un vis al nostru" a marturisit la taierea panglicii Claudia Vidican "sa oferim clientelei un loc plin de energie pozitiva, facut din dragoste si pasiune, unde sa gaseasca cele mai bune tratamente personalizate pentru par, corp, fata si chiar suflet, aplicate de profesionisti carora chiar le pasa..." Pentru a beneficia de experienta celor care au inventat conceptul de estetica medicala, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian incontestabil al tehnologiilor de infrumusetare si terapie.
"Am facut si eu o operatie estetica in viata mea. E prima oara cand am folosit o metoda mai agresiva.
Mirabela Dauer a marturisit la Romania TV ca a apelat la chirurgia estetica. "Am avut doua operatii, am fost la domnul profesor Lascar si mi-am facut gusa fiindca slabiosem foarte tare si imi atarna o gusa, o piele.
Prima conferinta "ORIZONTURILE FRUMUSETII" cu tema "ESTETICA FACIALA SI COAFURA" se va desfasura in data de 18 iulie 2015 si 19 iulie 2015 (intre orele 10:00 â€" 16:00), in sala de conferinte a hotelului CAPITAL PLAZA, blv.Iancu de Hunedoara,nr.54, Bucuresti.
Un loc care ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati si tehncii individualizate si de grup, pentru remodelare, rejuvenare si estetica corporala, armonizare psiho-fiziologica si dezvoltare spirituala a individului, avand la baza abordarea holistica a corpului uman si cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena.
Expozanti - Clinici, centre de sanatate, infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale, saloane, edituri, universitati, colegii, asociatii, fundatii, producatori si comercianti, liber profesionisti - cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii:
Examenul va avea un trunchi comun pentru patru grupe diferite, medicina de laborator, medicina de familie, medicina chirurgicala si specialitati medicale, grupele de medicina dentara si farmacie sustinand cate un examen separat.
In plus, consilierul a propus mentinerea pe ordinea de zi a unui proiect de vanzare catre Facultatea de Medicina Dentara a celor doua policlinici stomatologice pe care consiliul le detine in Craiova, proiect care fusese propus pentru retragere de presedintele Ion Prioteasa.
Alte institutii vizate de reduceri bugetare pe final de an sunt Caminul pentru Batrani (162.000 de lei) si Serviciul Public Crese, Cabinete medicale si de Medicina dentara din unitatile de invatamant (380.000 de lei).
Alte institutii vizate de reduceri bugetare pe final de an sunt Caminul pentru Batrani (162.000 de lei) si Serviciul Public Crese, Cabinete medicale si de Medicina dentara din unitatile de invatamant (380.000 de lei).
Programul "Denta-Credit" are drept scop o mai buna sanatate dentara a romanilor. Programul, aflat sub deviza "Zambesti acum, platesti mai tarziu", se adreseaza acelor persoane care nu-si permit sa cheltuiasca zeci de milioane de lei pentru o dentitie impecabila.
Prin incheierea unei polite de asigurare dentara, costurile s-ar reduce insa la jumatate sau chiar de patru ori mai putin, potrivit unui reprezentant al unei companii.
Mult mai piperate sunt taxele Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) din Craiova, unde studentii trebuie sa scoata din buzunar 35 de milioane de lei pentru a urma cursurile Facultatilor de Medicina, Medicina dentara si Farmacie.
google-analytics.com