Cautare

1561 de rezultate pentru "elena" (6.05 secunde)
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu (foto), liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar si Gigi Becali ar obtine mandate de europarlamentar, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat marti ca Serviciului de Paza si Protectie "i s-a facut mila" si i-a pus la dispozitie un autoturism pentru o perioada limitata de timp.
Senatorul PNL Puiu Hasotti (foto) a lansat, luni, un atac dur la adresa ministrului Turismului, pedelista Elena Udrea. ... Tot Puiu Hasotti a afirmat ca Elena Udrea s-a imbracat nerespectuos la Alba Iulia, cand cetatea a fost inclusa in circuitul turistic.
De asemenea, si Elena Francu (foto), sustinuta de PSD pentru postul de director coordonator la Directia de Sport a judetului a sustinut, ieri, proiectul de management, fara a avea alt contracandidat.
"De ce sa ma votati pe mine si nu pe Elena Basescu?" Iata raspunsul Corinei Cretu: ... Eu nu am obiceiul sa atac o femeie, de aceea, am invitat-o pe Elena Basescu sa vina cu mine prin satele din Romania sa vedem problemele reale ale satului romanesc".
Elena Basescu avea 3 % din voturi. ... UDMR avea, conform INSOMAR, 8 procente, fiind urmat de PRM, cu 7 procente, si Elena Basescu (4%). ... Conform CCSB, Elena Basescu ar avea, pana in prezent, 4% din voturile exprimate.
De asemenea, fiica presedintelui, Elena Basescu, va deveni europarlamentar. Sondajul Insomar arata ca PSD+PC a obtinut 31%, PD-L - 30,4%, PNL - 16,6%, UDMR - 9,1%, PRM - 7,2% si Elena Basescu - 3,4%.
"Daca Elena Basescu se inscrie in PD-L, se poate contesta mandatul domniei sale, care este candidat independent, in comisia de validare a Parlamentului European, care nu are nicio legatura cu influenta noastra.
Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea. ... Nu are niciun interes sa iasa de pe acum sa isi anunte candidatura pentru ca asta ar insemna ca toata lumea sa se uite sa ii aprecieze activitatea de pana acum la primarie", a mai spus Elena Udrea.
Stirea ca Elena Basescu ar putea fi condamnata la inchisoare pentru ca a purtat, in mod ilegal, uniforma Armatei Romane, difuzata de ziarul Click, este comentata in mod diferit de militari si de civili.
In ziua in care a incepul scandalul cu Elena Basescu, consiliera primului ministru, Andreea Vass (foto), si-a gasit apartamentul spart.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto) a declarat ieri in replica la cererea unor ONG-uri de a fi demisa ca ministerul pe care il conduce nu a distribuit preferential publicitate de stat, iar contractele de promovare a turismului incheiate de MT nu au avut incluse clauze legate de imaginea sa.
Elena Basescu a fost acceptata fara nici o obiectie si in unanimitate ca membra a grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, iar Marian-Jean Marinescu a fost reales vicepresedinte al acestui grup, informeaza un comunicat de la grupul PPE.
, ca a discutat la sfarsitul saptamanii trecute cu ministrul Turismului, Elena Udrea, despre cum ar trebui dezvoltata statiunea Mamaia, care ar putea ajunge sa semene cu Monte Carlo si Rio de Janeiro.
Elena Basescu a devenit un fotomodel cunoscut si in Parlamentul European, fiind asaltata de presa straina, ce o ironizeaza pentru trecutul sau si modul in care a reusit sa acceada in politica.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. ... Seara, in jurul orei 22,30, Elena Udrea a ajuns in Poiana Lupului, din localitatea Garana, unde are loc Festivalul de Jazz.
Traian Basescu zice ca fiica sa, Elena, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Voltaj din Costinesti.
In randul parlamentarilor europeni circula un email care afirma ca "papusica" Elena Basescu (foto) a ajuns la Parlamentul European. ... "In orice caz, vreau sa subliniez ca am candidat la alegerile europene ca independent si nu din partea partidului politic al tatalui meu", afirma Elena Basescu.
Minstrul Turismului Elena Udrea a declarat sambata ca ministerul pe care-l conduce va trimite reprezentanti in fata comisiei parlamentare de ancheta pentru a explica modul in care s-au cheltuit banii la institutia pe care o conduce.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea considera ca ministrul Turismului, Elena Udrea (PD-L), se comporta ca si cum ar fi in opozitie, prin atacurile la adresa PSD, manipuland atentia opiniei publice.
google-analytics.com