Cautare

1561 de rezultate pentru "elena" (2.65 secunde)
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa construiasca o Sala Polivalenta cu 20.000 de locuri in Bucuresti. ... In urmatorii sase ani, Elena Udrea intentioneaza sa construiasca sase sali polivalente in Romania cu un cost total de 320 milioane euro.
Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara, pe tema scenei care s-a petrecut imediat dupa terminarea meciului de box dintre romanul Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy, cand spectatorii au huiduit-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului.
Simona Halep a castigat, pentru a doua oara in cariera (prima oara in 2015) turneul de la Dubai, dupa o finala cu Elena Rybakina. ... Finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina a durat 2 ore si 28 de minute.
Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.
Participantii la conferinta care au mame, fiice, surori, prietene cu numele de Elena sau Constantina vor avea sansa de a le invita alaturi de ei la conferinta. "Imi doresc sa petrec ziua de Sfintii Constantin si Elena cu toate femeile care vor sa isi sarbatoreasca onomastica alaturi de noi.
Andrei Moisoiu) Imaginile cu Elena Basescu care pare afectata de miscari necontrolate ale muschilor fetei au socat Romania. ... De ce a muscat Elena Basescu la Strasbourg?
Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Greseala esentiala, care a generat tipete la televizor (au fost imagini incredibile, cu Elena Udrea tipand in microfon), dar si agresarea unei batrane care nu dorea decat sa fie auzita ca nu are nevoie de parc, ci de canalizare.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Cum a dat Elena Udrea, scuzati, cu mucii-n fasole! ... Ieri seara, Elena Udrea, cocotata de dragostea lui Basescu mai sus decat cutezase imparatul roman care-si facuse calul consul, mult mai sus, dandu-i practic tara pe mana, a tinut un discurs, un ultim discurs, mi-am zis, de om liber.
Pentru cei permanent dispusi sa rememoreze momentele si etapele esentiale ale constituirii si consolidarii statului de drept in Romania, poate nu ati uitat ca, anul trecut, pe 3 iulie, Elena Udrea, atunci presedinte PMP, lansa un document de o importanta fundamentala atat pentru tara, cat si pentru Uniunea Europeana, americani si restul sistemului solar.
Elena Udrea a fost eliberata joi din inchisoare si plasata in arest la domiciliu, iar la iesire fostul ministru era schimbat. ... Specialistul estetician Victor Schwartz a declarat ca Elena Udrea ar avea nevoie de mai multe interventii chirurgicale care ar costa-o o avere.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
google-analytics.com