Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (4.21 secunde)
Absente notabile, Mircea Geoana si echipa sa - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea. Cel care, insa, nu a mai avut rabdare sa faca joc de glezne la nivel de echipa, anuntandu-si candidatura la sefia PSD, a fost Miron Mitrea.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Alte doua codase, FC Caracal si Corvinul, s-au batut pentru cate un punct care nu ajuta pe nimeni t Drobeta si-a facut de cap prin golul lui Jenru si, alaturi de Alba-Iulia, este cea mai in forma echipa din retur. ... Imediat dupa reluare a egalat echipa din Targoviste.
Anca Alexandrescu se va ocupa de relatia cu presa in echipa de campanie a primarului.
Cei trei au constatat ca fac deja "o adevarata echipa" care poate rezolva problemele romanilor. ... "Am constatat ca suntem compatibili si suntem o adevarata echipa. Dupa alegeri vom avea in putine zile, o echipa capabila, care va prelua guvernul", a spus Johannis.
La finalul reuniunii restranse, Ion Iliescu a spus ca partidul trebuie condus de o echipa formata din oameni cu autoritate si charisma.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
Ponta a adaugat ca va incerca sa-si formeze o echipa, neavand preferinte pentru cineva din partid. "Nu fac echipa cu Marian Vanghelie", a mentionat el.
Este o echipa tanara, dar cu experienta, cum nu s-a mai vazut la noi, in Dolj", a spus europarlamentarul PDL. Echipa portocalie Prezentandu-l pe Stefan Stoica, Marian Jean Marinescu a vorbit despre experienta acestuia in administratie.
Pentru acest lucru a fost nevoie de 11 ani si de o echipa puternica si profesionalista. Onioptic ofera servicii medicale oftalmologice si de optica medicala (consultatii si investigatii oftalmologice, interventii chirurgicale oftalmologice).
Pentru acest lucru a fost nevoie de 11 ani si de o echipa puternica si profesionalista. Onioptic ofera servicii medicale oftalmologice si de optica medicala (consultatii si investigatii oftalmologice, interventii chirurgicale oftalmologice).
Europa, dar nu acum Desi echipa lui Petre Grigoras se afla in zona locurilor de cupe europene, oficialii clubului Pandurii sustin ca nu sunt pregatiti pentru o experienta europeana. ... Vrem sa furnizam surpriza Tehnicianul pandurilor, Petre Grigoras, are asteptari mari in 2012 de la echipa sa.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Mijlocasul bucurestean, nascut pe 25 mai 1990, a afirmat ca se bucura foarte mult ca a ales sa joace la o echipa cu pretentii la promovare, marturisindu-ne ca acesta este primul sau transfer din cariera.
Cum transferul lui Matulevicius a picat, lituanianul semnand cu o echipa din Polonia, Pandurii s-a orientat catre varful african al macedonenilor, demarand deja negocierile.
Prezent la eveniment, selectionerul Victor Piturca a declarat ca o victorie a tricolorilor in meciul amical cu Uruguay ar fi un succes rasunator, considerand ca echipa "celesta" ... Asa voi face si acum, cand vom intalni o echipa puternica precum Uruguay.
Antrenorul Oltchimului spune ca fata de inceputul sezonului, cand s-a fixat obiectivul, echipa pe care o pregateste a pierdut jucatoare importante si nu ii va fi deloc usor sa ajunga in finala Ligii Campionilor Dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a tinut sa puncteze ca obiectivul fixat de conducatorii clubului, disputarea finalei, nu este realist.
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
Rar am lipsit de la vreun meci cand era echipa. ... 'Nu vii cu ei la noi, la Craiova, sa facem o echipa ca lumea?' I-am zis ca noi tinem cu Universitatea de mici si venim cu cea mai mare placere", a povestit Dumitru Pacionel.
google-analytics.com