Cautare

205 de rezultate pentru "ecaterina dumit" (4.56 secunde)
Fostul prim-ministru a spus ca doreste sa inmaneze ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, un dosar cu imagini ce ilustreaza obiectul amendamentelor PNL in domeniul educatiei.
Marian Sarbu (foto), inspector general la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a solicitat, ieri, Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, incetarea contractului de management educational prin acordul ambelor parti, incepand cu 23 martie a.
Nicolae Matei a mai spus ca se va intalni si cu ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. "Doamna ministru mi-a promis ca ma va ajuta sa obtin cele 27 de miliarde de lei pentru renovarea Scolii nr.
Nicolae Matei a mai spus ca se va intalni si cu ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. "Doamna ministru mi-a promis ca ma va ajuta sa obtin cele 27 de miliarde de lei pentru renovarea Scolii nr.
Motiunea simpla a PNL ce vizeaza Educatia si ministrul Ecaterina Andronescu (foto), redepusa la Parlament pe 15 aprilie, va fi dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor luni, 27 aprilie la ora 16.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), a declarat ca, pana la sfarsitul acestei luni, va demara discutiile cu specialistii si factorii interesati pentru realizarea unui pachet de legi ale educatiei, care sa abordeze global sistemul de invatamant preuniversitar si cel superior.
La randul ei, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), a precizat ca acordul este agreat si de premierul Emil Boc, care urmeaza sa il semneze.
Rugati sa enumere trei ministri din actualul guvern, 39,8% dintre respondenti au numit-o prima pe Elena Udrea - fapt care indica notorietatea mare a acesteia, 22,2% pe Ecaterina Andronescu, 20,7% pe Emil Boc, iar Dan Nica a fost mentionat de 14,5%.
Alaturi de presedintele PSD s-au mai aflat ministrii partidului, secretarii de stat si reprezentantii institutiilor guvernamentale, cu exceptia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.
Liderii PSD s-au reunit duminica seara la sediul central al partidului pentru a discuta situatia din Educatie generata de cazul "Spiru Haret", la sedinta participand si ministrul Ecaterina Andronescu.
Presedintele a spus ca a avut mai multe discutii pe tema Spiru Haret cu ministrul Ecaterina Andronescu care i-a semnalat problematica cu privire la functionarea USH.
Referitor la posibilitatea ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa demisioneze din functie, ca urmare a scandalului legat de Universitatea "Spiru Haret", Vanghelie a precizat ca aceasta este "o gluma".
Liberalii constanteni considera ca refuzul PSD si PDL de a infiinta comisii de ancheta in cazul ministrilor Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu denota faptul ca cele doua partide vor sa ascunda adevarul privind modul in care demnitarii cheltuie banii, acuzandu-i astfel indirect pe cei de la putere ca fura din fondurile publice.
Acum se vede efectul faptului ca am facut reforme din sase in sase luni, cu aceasta zapaceala pe care incearca sa o indrepte Ecaterina Andronescu acum", a conchis Duvaz.
Dragnea a spus ca, dupa ce ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, va prezenta proiectul de legi in educatie, in sedinta de guvern de miercuri, acestea vor intra in dezbatere publica.
Vasile Blaga a lansat o serie de critici la adresa PSD, care il vizeaza atat pe liderul Mircea Geoana, pentru "abordarile politicianiste" impotriva Guvernului din care face parte, cat si pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, pentru intarzierea elaborarii pachetului de legi privind reforma in invatamant, dar si atitudinea partidului impotriva descentralizarii in perioada de criza.
In plin scandal izbucnit in jurul Universitatii "Spiru Haret", dupa ce ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat razboi formei de invatamant la distanta, pe care o considera neacreditata, politia doljeana incearca sa-i acopere pe absolventii acestei forme de invatamant de la Centrul Universitar Craiova al "Spiru Haret".
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat o reducere de 401 posturi, reprezentand o economie de 12 milioane de lei pe an.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat o reducere de 401 posturi, reprezentand o economie de 12 milioane de lei pe an.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
google-analytics.com