Cautare

205 de rezultate pentru "ecaterina dumit" (3.70 secunde)
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
Ecaterina Andronescu, Crin Antonescu, Corneliu Ciontu, Viorel Hrebenciuc, Irina Loghin, Varujan Pambuccian si Ioan Mircea Pascu. Petre Popeanga a subliniat ca, in cazul in care se confirma ca unii dintre deputati nu si-au depus declaratiile la sfarstul mandatului, se va declansa, din oficiu, procedura de control a averilor acestora.
Ecaterina Oproiu, apreciat om de litere, despre votul ei pro- Nastase: "...pentru ca de veacuri romanii si-au ales la carma - sa nu uitam acest cuvant!
In dimineata acelei zile, Eminescu s-ar fi trezit cu noaptea in cap si lovit de nebunie ar fi inceput sa se certe cu sotia lui Slavici, la care locuia in gazda, Ecaterina Szoke Magyarosy.
Oricum, nu exista persoane care la aceasta ora sa nu aiba acoperis deasupra capului, toti s-au adapostit la rude sau prieteni", a spus Ecaterina Tudorica, consilier in cadrul Directiei de Integrare Europeana din Prefectura Dolj.
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
Alaturi de Basescu, vor mai veni la tinerii social- democrati liderul PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Sorin Oprescu, Mihai Tanasescu, Cristian Diaconescu, George Maior, Rovana Plumb, Adrian Severin s.a.
Deschiderea lucrarilor scolii politice a TSD, programata ieri-seara, a fost asigurata de presedintele PSD, Mircea Geoana, de fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu si de Victor Ponta.
Deputatul a mai castigat 14.432 RON din munca de profesor la Colegiul National "Ecaterina Teodoroiu" si 2.705 RON din activitatea de asistenta juridica depusa in cadrul cabinetului de avocatura pe care il are la Targu Jiu.
Ana Birchall (secretar executiv PSD), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educatiei) si Madalin Voicu si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Egalitate de sanse.
Unul dintre motivele stramutarii dosarului a fost si acela ca Ecaterina Mantog, sotia lui Ionel Mantog, este judecator la Tribunalul Gorj.
Conform acelorasi surse, un posibil contracandidat al primarului sectorului 5 pentru acest post ar fi vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu. Candidaturile la sefia PSD Bucuresti vor fi anuntate, cel mai probabil, in februarie, cand va fi convocata conferinta municipala a PSD Bucuresti.
Avem un respect imens pentru modul in care a reactionat si si-a aparat studentii cu pretul vietii", a declarat Ecaterina Andronescu, rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti, citata de Jerusalem Post.
Gheorghe Sarb, Mugurel Liviu Sarbu, Vasile Pruteanu, Viorel Oancea, Petru Andea, Ecaterina Andronescu, Tudor Mohora. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a aratat intelegator si vizavi de curiozitatea jurnalistilor, dar si fata de gestul colegilor sai.
Asezati pe scaunele si la masute ascunse in spatele unor ghivece uriase de flori, liderii PSD si invitatii de la centru - Ecaterina Andronescu si Ioan Mircea Pascu, au luat rand pe rand cuvantul si i-au indemnat, care cum s-a priceput, pe cei prezenti, sa se implice in campania electorala care sta sa inceapa.
Vasile Dancu, Ecaterina Andronescu, Ana Birchall de la PSD, Emil Boc, Vasile Blaga si Gheorghe Flutur de la PDL, Cristian Adomnitei si Puiu Hasotti de la PNL, Gavrila Vasilescu si Irinel Popescu de la PC si Marko Bela de la UDMR.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
O misiune dificila o va avea fostul ministru al invatamantului, Ecaterina Andronescu, ce va candida intr-un colegiu eligibil din sectorul 5 al capitaleu.
Dan Nica - viceprim-ministru in cabinetul Boc, Marian Sarbu-Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ecaterina Andronescu - Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ion Bazac - Ministerul Sanatatii, Ilie Sarbu - Ministerul Agriculturii, Gabriel Oprea - Ministerul Administratiei si Internelor, Cristian Diaconescu - Ministerul Afacerilor Externe, Nicolae Nemirschi - Ministerul Mediului, Constantin Nita - Ministerul IMM-urilor si mediului de afaceri, Victor Ponta - Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.
google-analytics.com