Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, atrage atentia ca, in cazul in care unul dintre ministrii PSD va fi remaniat, fara consultarea social-democratilor, partidul va avea o reactie surprinzatoare.
"O sa fiti surprinsi! Va asigur ca o sa fiti surprinsi", a afirmat Vanghelie, referitor la posibilitatea ca unul dintre ministrii social-democrati sa fie remaniat.
Vanghelie a mai precizat ca nu va exista nicio remaniere in acest moment: "In momentul in care se face o remaniere se remaniaza si Guvernul in ansamblu, cu tot cu domnul prim-ministru Boc".
Referitor la posibilitatea ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa demisioneze din functie, ca urmare a scandalului legat de Universitatea "Spiru Haret", Vanghelie a precizat ca aceasta este "o gluma".
"Chestia cu doamna Andronescu este o gluma. Sunt unii care au interese la Spiru Haret. Eu cred ca toata societatea civila o sustine pe doamna Andronescu si toti intelectualii din Romania o sustin pe doamna Andronescu", a raspuns Vanghelie.