Cautare

2135 de rezultate pentru "drumul pitesti campulung" (5.18 secunde)
In anul universitar 2018 - 2019, universitatea are acreditate 44 de programe de licenta si 34 de programe de masterat in cele 14 facultati din 5 centre universitare din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova si Campulung.
Tragedie in aceasta dimineata la o scoala din Campulung Muscel! O profesoara a murit la scurt timp dupa ce a inceput programul.
Incident grav astazi in municipiul Campulung din judetul Arges. Zeci de copii dintr-o gradinita au fost evacuati dupa ce s-a gasit un proiectil.
Curtea de Apel Pitesti solutionând rejudecarea apelurilor declarate de ambele parti, în 2005, a stabilit ca valoarea imobilului cu teren cu tot e de 900.487 de lei.
Curtea de Apel Pitesti solutionând rejudecarea apelurilor declarate de ambele parti, în 2005, a stabilit ca valoarea imobilului cu teren cu tot e de 900.487 de lei.
Drumul judetean 606E, care face legatura intre localitatile Pietroaia, Urdinita, Gogosita, Botosesti-Paia si Craiova, da de cativa ani batai de cap autoritatilor locale si celor judetene.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. ... Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Drumul Taberei nr. ... Drumul Taberei nr. ... Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; ... Drumul Taberei nr. ... Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei;
In urmatorii ani, chiar daca metroul va prelua o parte din traficul intens, numarul in crestere de masini care tranziteaza dinspre Drumul Taberei va crea din nou probleme de aglomerație in zona Razoare.
Lucrarile pentru statiile de metrou Vladimirescu si Argesului sunt in plina desfasurare Cu atat mai mult, cu cat a venit si confirmarea ca se vor realiza din fonduri europene nerambursabile Lucrarile pe santierul magistralei 5 de metrou, care face legatura intre cartierul Drumul Taberei si centrul Bucurestiului, continua in aceasta perioada, anunta site-ul oficial al proiectului.
Da, hai sa-l parafrazez, citez cu ce-a spus de drumul ala al meu care - culmea ironiei! ... - cum poti sa torni asemenea gainarii!, prezentand drumul ca si facut?! ... - in rest, poate peste 1.000 de ani mai faceti drumul ala!
Cand va fi gata METROUL din DRUMUL TABEREI Metrorex beneficiaza, in 2017, de 234 de milioane de lei alocati conform OUG 83/2016 si de peste 109 milioane de lei, care reprezinta sume necheltuite in 2016 si reportate in anul 2017, pentru investitii in magistralele 4, 5 si 6.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Fara a pronunta vreun nume, si alti participanti la forum au acuzat ca nu s-a realizat drumul expres Craiova-Pitesti, atat de necesar Olteniei.
A intrat in tara prin Arad, a trecut prin Timisoara si a continuat pana la Pitesti. ... Multe dintre ele le-a descoperit de la oamenii pe care i-a cunoscut pana acum in drumul lui.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
"Daca tot vorbim despre Berceanu, putem sa discutam despre contractul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, acolo unde a castigat compania de pe locul doi, care oferea dublu fata de concurenta.
google-analytics.com