Cautare

266 de rezultate pentru "drelciuc rodica" (6.25 secunde)
Ovidiu Natea (PSD Mures) si Nita Constantin (PSD Brasov) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona centru. Rodica Nassar (PSD Bucuresti) si Gabriel Oprea (PSD Ilfov) candideaza la functia de vicepresedinte pe regiunea Bucuresti-Ilfov.
Dosariada Alt euroobservator, deputatul PNL Mircea Cosea, este acuzat ca a fost ofiter de securitate, iar Dan Voiculescu, liderul "solutiei imorale" ce tocmai aspira la un post de vicepremier, intra si el in malaxorul CNSAS, alaturi de alti parlamentari precum Rodica Stanoiu, fost ministru al justitiei.
"Grupurile de interese" Ciocanea a precizat ca amendamentul propus de deputatii Mona Musca, Lavinia Sandru, Angela Buciu, Rodica Nassar incalca normele europene in ceea ce priveste drepturile de autor.
Altfel spus, puterea de cumparare a pensionarilor nu a crescut nici pentru o clipa", a explicat vicepresedintele Aliantei, Rodica Turlica.
Barem sa fie asa in fiecare an, ca ne-am mai rasari si noi un pic!", a spus Rodica Cobarlau. Peste 70% prezenta la vot Pe la amiaza, barometrul pe ulitele satelor din Seaca de Padure indica o lupta stransa.
Viorel Stanoiu, sotul fostului ministru al Justitiei din Cabinetul Nastase Rodica Stanoiu, a fost numit judecator in 2001, de catre presedintele Romaniei, pentru un mandat de sase ani.
"Din probele administrate pana in prezent, a rezultat ca, in perioada 2000 - 2004, invinuitul Copos Gheorghe a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a unui numar de 38 de spatii comerciale transferand banii prin conturile personale ale invinuitilor Voiculescu Camelia - Rodica si Voiculescu Dan, precum si ale societatii Grivco SA", se arata in comunicatul DNA.
Fostul ministru al Justitiei in Guvernul PSD senatorul Rodica Stanoiu a fost desemnata de grupul parlamentar al PC ca membru titular in Consiliul National de Integritate, iar senatorul Gavrila Vasilescu a fost desemnat supleant.
Loctiitoarea presedintelui BEJ, judecatoarea Rodica Arhip, ne-a declarat ca sesizarea PNL Galati a fost inaintata Politiei Municipale in vederea solutionarii.
Andrei Iucinu s-a inscris joi in Organizatia PSD Sector 2, condusa de vicepresedintele PSD Rodica Nassar. Andrei Iucinu a fost lider al studentilor PRM, insa a fost exclus din acest partid.
Senatorul PC Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei, a criticat raportul Comisiei juridice, spunand ca senatorii juristi au intocmit un material "subtire" si au introdus conceptia ca este nevoie de demonstrarea nevinovatiei in instanta.
Dintre politicienii cunoscuti ce vor candida la Bucuresti se numara Cristian Diaconescu (Senat, sectorul 2), Aura Vasile (Camera Deputatilor, sectorul 5), Razvan Theodorescu (Senat, sectorul 1), Sergiu Nicolaescu (Senat, sectorul 1) si Rodica Nassar (Camera Deputatilor sectorul 2).
Procurorii Octavian Ojog si Alina Bica, precum si avocata Rodica Constantinovici au fost numiti de premierul Emil Boc secretari de stat la Ministerul Justitiei, a anuntat, miercuri, ministrul Justitiei Catalin Predoiu.
Totodata, fostul senator conservator Rodica Stanoiu a solicitat pensie de parlamentar, la fel ca si Adrian Paunescu (PSD), care a ratat cel de-al patrulea mandat de senator in Hunedoara.
Ce tragere de inima sa mai avem acum la serviciu, cand vedem ca drepturile noastre salariale sunt taiate fara sa ni se ofere explicatii si fara sa se tina cont de lege?", a spus Rodica Dina, angajata la Compartimentul de Chimia Apei, din cadrul Laboratorului de Igiena.
Totodata, fostul senator conservator Rodica Stanoiu a solicitat pensie de parlamentar, la fel ca si Adrian Paunescu(PSD), care a ratat cel de-al patrulea mandat de senator in Hunedoara.
Casa Judeteana de Pensii va fi condusa in continuare de Rodica Ghimisi. Piciorusi inca nu e hotarat Cu toate ca nu a decis daca va ramane la Registrul Auto Roman (RAR), nefiind multumit de functie, pedelistul Vasile Piciorusi este cel care a castigat concursul de sef.
Singurele doua nominalizari sigure sunt ale doamnelor - Rodica Nassar si Ecaterina Andronescu". Printre ceilalti vor fi Ion Toma de la Olt, Ion Prioteasa de la Dolj, Gheorghe Nichita de la Iasi, Dan Nica si Constantin Nita de la Brasov.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
De asemenea la biroul deputatului independent de Iasi Luminita Iordache este angajata ca referent Iordache Ioana Rodica, alaturi de alte doua persoane.
google-analytics.com