Cautare

266 de rezultate pentru "drelciuc rodica" (5.55 secunde)
"In 2006, investitiile in zona balneo s-au cifrat la 150 de milioane de euro, fondurile fiind alocate pentru modernizari sau constructii de noi facilitati", a declarat secretarul general al Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear, Rodica Pencea.
Astfel, obiectivele specifice ale proiectului "Politici in dialog" includ, pe de o parte, o mai buna cunoastere si intelegere a corelarii dintre politicile europene si cele romanesti, respectiv a rolului asistentei de finantare in implementarea acestor politici, iar pe de alta parte facilitarea cunoasterii reciproce si a dialogului dintre multiplicatorii de informatie europeana si grupurile lor tinta, a precizat Rodica Belteu, coordonatorul acestui proiect.
La ora actuala nu putem fi siguri daca aparatul a inghitit banii respectivi, sau daca reclamantul a mintit si nu a bagat nici un ban", a declarat purtatorul de cuvant al OJPC, Rodica Mocanu.
Proiectul "Politici in Dialog" a constat, printre altele, in organizarea a 6 seminarii de informare cu privire la 6 componente a fondurilor structurale europene, realizarea unor materiale informative tiparite (foi volante, pliante), arhive de fotografii, a unei baze documentare, a adaugat si Rodica Belteu, coordonatorul proiectului din partea CCINA.
Anul acesta, craiovenii au asteptat îndelung postasul sa le aduca mult dorita decizie, însa nici urma de ea.Rodica Tenea, directoarea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul primariei, a declarat ca dispozitiile vor fi emise în luna februarie.
Anul acesta, craiovenii au asteptat îndelung postasul sa le aduca mult dorita decizie, însa nici urma de ea.Rodica Tenea, directoarea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul primariei, a declarat ca dispozitiile vor fi emise în luna februarie.
Rodica Matei, director in cadrul MAPDR, a spus celor prezenti ca, in timp ce se desfasurau lucrarile conferintei, la sediul ministerului a avut loc o intalnire intre ministrul Agriculturii, prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu si reprezentantii bancilor, pentru a se ajunge la un consens intre parti si gasirea unei solutii pentru ca toate bancile comerciale sa poata acorda, fara conditii suplimentare ,credite pentru culturile agricole sau pentru crescatorii de animale.
,,Lucram la simplificarea procedurilor, in sensul ca o serie de documente nu sunt necesare la depunerea documentatiei, putand fi solicitate la contractare, la prima plata, la ultima plata sau pe parcursul derularii obiectivului de investitii", a mentionat Rodica Matei, directorul Directiei strategii, politici si programe de dezvoltare rurala.
Pana acum 25% din fondul alocat acestui program a fost angajat", a declarat, joi, Rodica Ionescu, consilier al presedintelui FNGCIMM, la Romania Construct Forum 2009.
Pana acum, la reevaluare au fost chemati 221. Reevaluarea va continua pana in vara viitoare", a declarat Rodica Ghimisi, directoarea Casei Judetene de Pensii Gorj.
Pana acum, la reevaluare au fost chemati 221. Reevaluarea va continua pana in vara viitoare", a declarat Rodica Ghimisi, directoarea Casei Judetene de Pensii Gorj.
Poetul Adrian Paunescu, actorii Jean Constantin, Rodica Tapalaga, Horia Serbanescu, Toni Tecuceanu, cantaretii Madalina Manole, Roxana Briban, Nicolae Magureanu sunt doar cateva din vedetele care au parasit scena vietii in 2010 pentru a trece in eternitate.
In prezent Consiliul de administratie al FGDB este compus din Lia Rodica Tase, Consilier Banca Nationala a Romaniei, presedinte al CA si urmatorii membrii:
"Am primit lamuririle necesare in vederea intelegerii cat mai corecte a legislatiei fiscale si contabile in continua schimbare", a declarat Rodica Brinzan, reprezentanta grupului de firme Polystart.
Fac tot ce doresc (sau ce le spune Rodica Culcer), iar amendat e statul, adica banul public, adica NOI. Si daca mai era nevoie de un argument, potrivit datelor oficiale, pe anul 2010 TVR a iesit cu un deficit de 38,5 milioane de euro.
In sesizarea semnata de Mircea Toma, presedintele ActiveWatch - AMP, si adresata Comisiei de Etica a TVR si directorului Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR, Rodica Culcer, se spune ca in editia emisiunii "Ora de Stiri" din 27 iulie 2011 a fost prezentata stirea cu titlul:
Porunca data de presedintie, in 22 august, la scurta vreme dupa victoria la partialele din Neamt, a fost executata intocmai si la timp de subordonata sa, Rodica Culcer.
Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
Dorina Chiriac, Emilia Popescu si Rodica Mandache. Vlad Craioveanu (o voce inconfundabila - cel care a mai lucrat la Guerilla, Radio 21, VibeFM si, cel mai recent, la Tananana) si Manuel Dinculescu, profesionisti ai radioului, fac parte si ei din echipa SmartFM.
Ora de incepere va fi aceeasi, 7 si ceva dimineata, doar ca Marius FM de sarbatori va dura ceva mai mult, pana spre miezul zilei, timp in care vor fi prezenti in fata microfoanelor , alaturi de Marius Tuca si Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu si Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar si omul de afaceri Jean Valvis.
google-analytics.com