Cautare

1956 de rezultate pentru "dj" (5.44 secunde)
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. El a mai amenintat de doua ori ca pleaca, insa de fiecare data a gasit pretexte sa se agate de functie.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Dupa ce saptamanile trecute Viorel Catarama cerea capul lui Calin Popescu-Tariceanu, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu (foto), a facut ieri un apel catre liberali pentru a salva doctrina si identitatea unui "partid de dreapta infiintat acum 150 de ani".
Integrarea europeana va zgudui din temelii viata la tara. Deprinsi de comunism si social-democratie sa se taraie la limita subzistentei si indobitociti de saracie, bunicii nostri trebuie sa devina peste noapte fermieri europeni.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere.
Deputatii sunt nevoiti sa completeze pana la sfarsitul lui martie noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste, conform ultimei ordonante de urgenta referitoare la modificarea Legii nr.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Mugur Ciuvica isi continua campania anti-Basescu, scotand periodic de la naftalina diferite documente. Dincolo de intrebarea legitima privind sursele unor astfel de acte, de multe ori clasificate, ramane obstinatia fostului consilier al lui Emil Constantinescu la persoana lui Basescu.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A.
Plenul Camerei nu a reusit sa respinga proiectele social-democratilor privind numirea procurorului geneal si al sefului DNA si departajarea magistratilor in cazul unor medii egale, care au fost respinse saptamana trecuta la Comisia juridica, deoarece nu au obtinut majoritatea calificata.
Ticu Dumitrescu a pierdut sefia Colegiului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Desi prezenta sa la conducerea institutiei a fost sustinuta declarativ atat de Alianta, cat si de PSD, candidatura-surpriza a lui Corneliu Turianu a rasturnat pronosticurile anterioare.
Comisiile senatoriale juridica si pentru drepturile omului au dat ieri raport favorabil proiectului legii lustratiei, propus de patru parlamentari liberali.
Regia de Apa si-a dat avizul pentru executarea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei fara sa reabiliteze un sistem de alimentare cu apa vechi de 60 de ani, incompatibil cu solutiile ultraperformante ale proiectului.
Legea lustratiei se dezbate la Senat.
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. Cum cadrele medicale au fost libere, oamenii nu au avut de ales si au facut cale intoarsa, desi multi dintre ei venisera de la zeci de kilometri.
Regia de Termoficare Craiova asteapta, in acest an, sa primeasca 200 de miliarde de lei de la guvern pentru reabilitarea sistemului de incalzire.
google-analytics.com