click.ro informeaza: Ilie Nastase are probleme grave de sanatate! Va tine regim toata viata
Fostul mare tensiman are din nou probleme cu sanatatea. Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor. De data aceasta, ficatul i-a dat batai de cap si se trateaza la o clinica din Germania. Tenismanul a renuntat la carne si alcool si a slabit 4 kilograme.
Brigitte si Ilie Nastase s-au casatorit in noiembrie 2013, iar de atunci au trecut prin mai multe episoade furtunoase. In urma cu o luna, s-au separat.Amandoi au probleme si cu mariajul, si cu sanatatea! Brigitte (40 de ani) si Ilie Nastase (70 de ani) nu-si mai pot purta de grija unul celuilalt, asa cum e normal in orice cuplu, si asta pentru ca in urma cu o luna s-au separat. Dupa cum Click! a anuntat, bruneta s-a mutat intr-un apartament de lux din zona de Nord a Capitalei, dupa ce a fost constransa de sotul ei, care i-a spus sa-si faca valiza. Ultima aparitie a lui Ilie langa sotia sa a fost saptamana trecuta, cu ocazia deschiderii unui magazin cu haine de firma pe care-l detine consoarta sa. Celebrul Nasty a venit pus pe glume, imbracat in uniforma de general, insa vizibil slabit si cu o paloare a fetei care a tradat ceva probleme de sanatate. Fostul mare sportiv a confirmat ca nu se afla in cea mai buna forma si a acceptat sa vorbesca despre problemele pe care le-a intampinat recent.
- Nu ma simteam bine si am fost sa fac investigatii la o clinica de la noi. Medicii au descoperit ca am probleme cu ficatul. E cam gras. In timpul antrenamentelor de tenis, mancam glucoza ca sa recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis sa merg si in strainatate sa investighez problema. La sfatul lui Tiriac, am ales Germania, unde se afla un spital jumatate de stat, jumatate privat. El ii cunoaste pe profesorii de acolo, pentru ca a mers cand a avut probleme la plamani. Din pacate, specialistii de acolo mi-au confirmat ce-mi spusesera cei de aici si anume ca am probleme la ficat, a declarat, in exclusivitate pentru Click!, Ilie Nastase. Dupa ce i-au prezentat riscurile, medicii i-au dat tratament si i-au prescris un regim alimentar pe viata.
- Nu mai mananc de vreo doua luni carne, nu am voie bauturi alcoolice, grasimi si paine. Mananc doar peste, legume, mai fac sport. Am slabit 4 kilograme. Am vreo 85, insa trebuie sa ajung la 80 kg, asa mi s-a recomandat, ne-a mai spus fostul rege al sportului alb.
Nici cea care ii e inca sotie nu sta prea bine cu sanatatea. 2016 a fost un an negru pentru Brigitte Nastase, diagnosticata cu tumori la plamani. In octombrie, ea s-a operat intr-o clinica din Viena. Analizele si interventia au costat, conform unor apropiati ai familiei, circa 20.000 de euro.

Sursa: click.ro