Cautare

161 de rezultate pentru "deva" (3.51 secunde)
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
- De scoala imi este dor si de colegii din clasele 1-4 si 5-8, bine 5-6, pentru ca pe urma am plecat la Deva.
Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brasov, Bucuresti, Craiova, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Miercurea-Ciuc, Oradea, Sighetul Marmatiei, Suceava, Targu Mures.
Dupa multe telefoane date, am descoperit un service Philips in Deva. Am mers acolo cu boxele intr-o sacosa. Am ales sa fac asta pentru ca voiam sa vad daca, in 2013, inca mai esti nevoit sa pastrezi ani de zile cutia in care vine amaratul de obiect.
25 februarie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 26 februarie - Ramnicu Valcea - Casa de Cultura a Sindicatelor 28 februarie - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 martie - Targoviste - Casa de Cultura a Sindicatelor 3 martie - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 martie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 7 martie - Tulcea - Teatrul de Stat 8 martie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 10 martie - Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 martie - Iasi - Teatrul National " Vasile Alecsandri" 13 martie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 martie - Bacau - Gradina de Vara "Radu Beligan" 15 martie - Ramnicu Sarat - Casa de Cultura 18 martie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 19 martie - Brasov - Sala Reduta 21 martie -Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 22 martie - Oradea - Teatrul de Stat 24 martie - Arad - Filarmonica de Stat 25 martie - Timisoara - Opera Nationala 28 martie - Petrosani - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 aprilie - Bucuresti - Sala Palatului 2 aprilie - Calarasi - Casa de Cultura 4 aprilie - Slobozia - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 aprilie - Braila - Casa de Cultura 7 aprilie - Buzau - Sala Consiliului Judetean 8 aprilie - Brasov - Sala Reduta 10 aprilie - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 aprilie - Deva - Teatrul de Stat 12 aprilie - Alba - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 aprilie - Zalau - Casa de Cultura a Sindicatelor 15 aprilie - Satu Mare - Filarmonica 17 aprilie - Baia Mare - Teatrul de Stat 18 aprilie - Dej - Centrul Cultural 19 aprilie - Reghin - Casa de Cultura 21 aprilie - Curtea de Arges - Casa de Cultura 22 aprilie - Campulung - Casa de Cultura 24 aprilie - Giurgiu - Teatrul de Stat 25 aprilie - Alexandria - Casa de Cultura Biletele pentru concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si prin intermediul distribuitorilor autorizati.Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si de categoria de loc.
Hunedoara), Casa de Cultura Vineri, 31 mai 2013, ora 20:00, DEVA (Jud. Hunedoara), Centrul Cultural "Dragan Muntean" Program aparitii TV Romeo & Julia SALENO:
Resita 20-iulie;Deva 27-iulie; Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie;
Dupa parcurgerea unui itinerar ce a cuprins aproape toate zonele istorice ale tarii, dupa ce pianul a fost lasat in folosinta comunitatii locale la Deva, in acest an Horia Mihail a calatorit si la Chisinau, intorcandu-se spre finalul turneului pentru a face aceasta surpriza bucurestenilor.
Anterior, artista a participat la expozitii colective la Deva, Viena, iar in mai 2019 la expoziția colectiva Perspective, organizata la Centrul Cultural Pitesti.
Orasele apropiate de epicentrul seismului sunt Hateg (cinci kilometri), Hunedoara (16 kilometri), Simeria (30 kilometri), Deva (32 kilometri) si Uricani (35 kilometri).
specializare, in spitalele judetene, in orase precum Arges, Prahova, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Deva, Arad, Suceava, Brăila, Bacau.
Prima parte a zilei este racoroasa, dar pana la amiaza temperatura ajunge la 25 de grade la Timisoara, Arad, Oradea si Alba iulia, 26 la Deva si 23 la Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua direcții, una spre portul Constanța, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului. Din primele cercetari a reiesit ca soferul unui microbuz care transporta persoane nu a acordat prioritate unui autoturism.
La debutul acestei luni, un pacient in varsta de 84 de ani a fost operat la Spitalul judetean din Deva, pentru o tumoare pe creier.
Primul convoi a plecat deja spre baza NATO de la Mihail Kogalniceanu, si va traversa Romania pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti.
Un copil in varsta de 15 si-a construit propriul scenariu de film. Acesta a furat o masina din Deva, pe care a condus-o pana la Sibiu.
Azi, din Zalau, Deva si Bacau a pornit ''Marsul Antisaracie'', care va continua in mai multe judete pana joi, cand liderii Cartel Alfa spun ca se vor aduna in fata Guvernului alaturi de 50 de mii de persoane pentru a protesta impotriva cresterilor preturilor News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
In aprilie, unul dintre ei a fost surprins de radar gonind cu 232 de kilometri la ora, pe drumul national 7, intre Arad si Deva.
google-analytics.com