Cautare

161 de rezultate pentru "deva" (3.58 secunde)
Emilian Francu - Ramnicu - Valcea Catalin Potor - Alba - Iulia Marius Nicoara - Cluj Marius Stan - Galati Dan Dragulin - Calarasi Romeo Stavarache - Bacau Radu Capilnasiu - Zalau Ilie Bolojan - Oradea Robu Nicolae - Timisoara Catalin Chereches - Baia Mare Alexandru Baisanu - Suceava Galis Florin (PNL) sau Gavril Popescu (PC) - Arad Florin Oancea - Deva Lucian Iliescu - Giurgiu Pavel Badea - Craiova Nini Sapunaru - Focsani Printre primariile cerute de ACD (PNL - PC) se numara:
la sefia CJ Maramures si la primariile Targoviste, Deva, Arad, Sibiu si Piatra Neamt. Apoi, sub sigla USL, conservatorii au sanse mai mari sa obtina si mai multe posturi de consilieri judeteni si consilieri locali in municipiile resedinta de judet.
Insa mie mi se pare inadmisibil cum se pune atat de direct in care oameni ca primarul de la Deva, domnul Morega, care spus ca se duc la UNPR ca au dosare penale sau ca au fost condamnati in prima instanta si spera la achitare la recurs.
Dan Radu Rusanu (PNL) Liberalii nu intentioneaza sa-l schimbe pe Vasile Blaga de la presedintia Senatului, chiar daca raportul de forte intre Putere si Opozitie din aceasta Camera a Parlamentului s-a schimbat, a declarat vineri, la Deva, senatorul Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL."Domnul Vasile Blaga este un presedinte bun, este un om onest, corect si in niciun caz PNL nu are de gand sa-l schimbe din functie, chiar daca acum avem majoritate in Senat.
Statul, prin firma Minvest Deva, are o participatie de 19,31% in RMGC. In spatele companiei canadiene Gabriel Resources se regasesc nume mari din business-ul mondial, precum miliardarii John Paulson, Beny Steinmetz si Thomas Kaplan.
De asemenea, chinezii vor sa se implice si in reabilitarea grupurilor 3 si 4 de la centrala termoelectrica Deva, precum, si la constructia centralei hidroelectrice de la Tarnita.
Guvernul a repartizat Ministerului Transporturilor o suma cu 7,6% mai mica decat cea din acest an, ceea ce afecteaza alocarile pentru anumite obiective, cum ar fi autostrazile Lugoj-Deva si Sebes-Turda, situatie care ar putea duce la sistarea lucrarilor.
Ultimele doua privesc reabilitarea si extinderea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in municipiul Bistrita, sistemul integrat de management al deseurilor in municipiul Galati si zonele invecinate, precum si constructia variantei de ocolire Deva-Orastie la standard de autostrada.
Totodata, in cazul unui hotel din Deva, din 101 camere clasificate la categoria 2 stele doar 24 de camere indeplineau criteriile minime obligatorii.
Societatile vizate sunt Remin Baia Mare (1.500), Compania Huilei Petrosani (1.000), Societatea Carbunelui Ploiesti (700), bazinul Olteniei (500), Minvest Deva (1.000), dar si alte societati din minerit.
Ceilalti agenti economici sunt Remin Baia Mare (cu obligatii sterse la plata in valoare de 298,4 miliarde de lei), Minvest Deva (249 miliarde de lei), Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti (227,1 miliarde de lei), Moldomin Moldova Noua (71,9 miliarde de lei), Banat Anina (54,3 miliarde de lei), Minbucovina Vatra Dornei (47,3 miliarde de lei), Cupru Min Abrud (41,3 miliarde de lei), Compania Nationala a Uraniului Bucuresti (40,9 miliarde de lei) si Baita Stei (23,4 miliarde de lei).
El a adaugat ca “oglinda“ autostrazii Brasov-Bors o constituie coridorul paneuropean IV, care inseamna Nadlac - Timisoara - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta.
La aceleasi discutii, rusii s-au oferit si sa retehnologizeze termocentrala Mintia-Deva. Potrivit purtatorului de cuvant al Presedintiei Romaniei, Adriana Saftoiu, Federatia Rusa intentioneaza sa colaboreze si cu Gazprom-Romgaz pentru realizarea de depozite subterane de gaze, precum si pentru extinderea retelei de conducte de transport al gazelor pe teritoriul romanesc.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti.
Pe teritoriul romanesc coridorul paneuropean IV intra prin Nadlac, urmeaza Arad, Deva, Sibiu, Brasov, Bucuresti. Trebuie stiut faptul ca aceste coridoare europene nu sunt trasate intamplator.
Principalele active scoase la licitatie apartin firmei de constructii Contransimex Vest Deva (sediul, baza de productie, alte active), cu un pret de pornire stabilit la 1,4 milioane de dolari.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Noul proiect de act normativ initiat de reprezentantii MEC prevede o suplimentare a numarului de disponibilizari la Minvest Deva cu aproximativ 120 de persoane, potrivit directorului general adjunct al Directiei Generale Resurse Minerale din cadrul MEC, Ion Stanciu.
Alte companii cu datorii semnificative la bugetul de stat sunt Compania Nationala a Metalelor Pretioase si Neferoase Remin SA (519,956 milioane de lei noi), Mittal Steel Galati SA (158,970 milioane de lei noi) si Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului Minvest Deva (145,819 milioane de lei noi).
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
google-analytics.com