Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (2.70 secunde)
Toti contribuabilii pot depune on line, incepand cu 7 august, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, cum ar fi cea privind impozitul pe profit, taxa pe valoarea adaugata, accizele si bugetul asigurarilor sociale, de somaj si de sanatate.
"Aceasta deoarece formularele de declaratii ale institutiilor respective precizeaza clar modalitatile de plata a contributiilor: ... Cei care nu depun declaratii iau amenda 50-100 de lei. ... "Este normal ca prima oara cand se fac astfel de declaratii, oamenii sa nu fie foarte siguri pe ce se completeaza.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri. ... Sunt pur si simplu pseudo-stiri facute de redactorii televiziunilor dupa declaratii politice de campanie electorala ale lui Traian Basescu.
Blanculescu viseaza un Bucuresti ingropat in petale de trandafiri Aflat intr-o evidenta ofensiva de imagine (in primul rand proprie), energicul Ionel Blanculescu iese zilnic la rampa cu tot felul de declaratii, una mai electorala decat alta.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Declaratii Traian Basescu:
HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii Declaratii Liviu Dragnea: - Am discutat situatia politica actuala. - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
Sedinta de ieri a plenului Senatului a inceput cu „lupta“ in declaratii politice. ... Cu toate acestea, atat Puterea, cat si Opozitia si-au concentrat timpii activitatii sedintei de plen pe declaratii politice, mai mult sau mai putin ancorate in urgentele parlamentare.
Potrivit noii declaratii de avere, datata 31 decembrie 2005, Tariceanu a incasat dividende de 2,73 miliarde de lei vechi distribuite de Automotive Trade Services, societate pe care o controleaza integral, si a castigat 575,9 milioane de lei vechi jucand la bursa.
Vicepresedintele UDMR, László Bórbely, le cere liderilor PNL si PD "mai putine talk-showuri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare" pe obligatiile Guvernului in perspectiva integrarii in UE.
Colonelul Figel mai facuse declaratii aproape identice, cu mult timp inainte, si intr-o alta conversatie, inregistrata prin telefon, cu Robert Salas. Exista in SUA si alti veterani Air Force care au acceptat sa faca declaratii inregistrate pe banda privind implicarea unui OZN in incidentul de la centrul Echo.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
In privinta declararii averilor, proiectul stabileste mai clar categoriile de demnitari si functionari care sunt obligate sa depuna declaratii de avere (de exemplu, sefii Serviciilor secrete), extinde sfera persoanelor care depun aceste declaratii (cum ar fi membrii Consiliului Economic si Social, membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, membrii clerului, personalul din sistemul de stat de sanatate si de invatamant), precum si termenele de depunere si procedura de inregistrare si de publicare a acestora.
Dupa ce am incercat sa accesam pagina de internet a Consiliului Judetului pentru a citi noile declaratii ale consilierilor si am constatat ca aceasta nu functioneaza, am accesat site-urile Camerei Deputatilor, Senatului si Prefecturii.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Saptamina a inceput atit la nivel central, cit si local, cu declaratii razboinice facute de ambele tabere, cea a lui Basescu si cea formata din pesedisti, peremisti, pecisti si penelisti, si s-a terminat cu declaratii acuzatoare facute de PSD si de motivare a deciziei de renuntare la ideea "demisiei in cinci minute" semnate de PD.
In conformitate cu ultimele reglementari legale, cei care vor avea obligatia sa depuna declaratii de avere sunt presedintele si membrii staffului administratiei prezidentiale, parlamentarii, ministrii, secretarii de stat, subsecretarii de stat, asimilatii acestora, precum si consilierii de stat din aparatul de lucru al premierului, membrii CSM, judecatorii, procurorii, magistratii asistenti, asimilati acestora precum si asistentii judiciari, personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor, judecatorii Curtii Constitutionale, membrii Curtii de Conturi si personalul Curtii de Conturi, presedintele Consiliului Legislativ si presedintii de sectie, Avocatul Poporului si adjunctii sai, presedintele si vicepresedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Preluarii Datelor cu Caracter Personal;
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Vesnicele declaratii saptaminale de partid au alternat cu citeva precizari politicianiste care au mai resuscitat plaja politica locala, in plin sezon al vacantelor. ... "Scut de organizatie" Printre cele mai tari declaratii ale saptaminii trecute se numara cea a social democratului George Cubasa, care spune:
google-analytics.com