Cautare

1874 de rezultate pentru "dansuri facultatea de sport" (4.38 secunde)
450 de studenti din domeniul ingineriei instalatiilor au beneficiat de suport in dezvoltarea abilitatilor profesionale in urma desfasurarii proiectului "Practica pentru cariera ta! ... Domeniul major de interventie 2.1: Tranzitia de scoala la viata activa.
In perioada 12 - 15 noiembrie 2015, sub auspiciile Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Geografie va gazdui conferinta aniversara Environment at CrossrOads:
Solomon Marcus, matematician si membru al Academiei Romane, a murit joi, la varsta de 91 de ani, a confirmat pentru Hotnews.ro academicianul Viorel Barbu. Solomon Marcus era internat la Spitalul Fundeni, unde fusese transferat zilele trecute de la Spitalul Elias.
Ce trebuie sa stim despre vinuri Asocierea vinului cu preparatele culinare, in general, si de Paste, in special In asocierea vinului cu preparatele culinare exista cateva reguli pe care le vom enumera mai jos.
Facultatea de Biotehnologii din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara - Bucuresti aniverseaza 20 de ani. Evenimentul va avea loc marti, 4 octombrie, si va incepe la orele 9,30 cu inaugurarea noii cladiri a Facultatii de Biotehnologii, o investitie moderna destinata educatiei si cercetarii de profil.
Conform surselor medicale, Dumitrascu a suferit un atac cerebral pe strada, joi, si a fost dus direct in sala de operație, la Spitalul Universitar de Urgenta. Hanibal Dumitrascu suferea si de diabet zaharat.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
De ce? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea.
Mi-am dat seama de acest adevar, parcurgind comentariile si dialogurile dintre distinsii mei cititori pe marginea articolului meu de simbata trecuta. ... Nu cred ca aceia care afirma astfel de lucruri au putut cunoaste efectiv realitatile. ... de aceea ar fi indicat sa tina seama de cele continute in titlu.
Mi-am dat seama de acest adevar, parcurgind comentariile si dialogurile dintre distinsii mei cititori pe marginea articolului meu de simbata trecuta. ... Nu cred ca aceia care afirma astfel de lucruri au putut cunoaste efectiv realitatile. ... de aceea ar fi indicat sa tina seama de cele continute in titlu.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ.
Un concert de exceptie, oferit de naistul Nicolae Voiculet, cu prilejul Zilei Nationale a Limbii Romane, alaturi de orchestra sa, Fanfara Jandarmeriei romane, a avut loc in Piata Victoriei, vineri, 31 august, de la ora 13:00.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii. ... Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
FARCAS) Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra. Am prezentat si patru categorii de posibile dovezi:
La eveniment au luat parte sefii tuturor institutiilor publice din judetul Gorj, fostii primari, viceprimari si functionari cu rang inalt care si-au desfasurat activitatea in cadrul Primariei Targu Jiu, precum si invitatii din orasele infratite Lauchhammer, din Germania, Yambol, din Bulgaria, si Nis, din Serbia, cu care urmeaza sa se semneze protocolul de infratire.
Acolo il asteptau vreo 700 de invitati - fosti si prezenti colaboratori, sustinatori, reprezentanti ai unor atoritati(nu de-ai Guvernului sau Presedintiei) si persoane care doreau sa fie vazute la o reuniune mondena de acest calibru.
,,Nu mai este vremea presedintelui jucator’’ si ,,Este vremea unui alt gen de presedinte’’. Cu ambele sunt de acord.
Actualul Guvern ar Romaniei a uitat de cetatenii acestei tari si a uitat care este fundamentul democratiei, a declarat marti secretarul general al Partidului Socialist European (PES), Philip Cordery. "Toate discutiile, toate contactele cu cetatenii de aici, mi-au aratat ca oamenii au nevoie de un alt Guvern.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Componentii catorva echipe de la SCM-U Craiova, volei feminin, baschet feminin si baschet masculin au participat weekendul trecut la o actiune de popularizare a sportului, desfasurata la Electroputere Parc sub titulatura "Sportul inseamna sanatate".
google-analytics.com