Cautare

1874 de rezultate pentru "dansuri facultatea de sport" (2.60 secunde)
Pai, draga domnule, daca e nunta, nunta sa fie pana-n ultimul ceas … Dupa petrecerile lumesti date pe scenele electorale ale Moldovei, partidul de guvernamant asezoneaza campania cu diverse ghidusii provinciale, dar si cu spectacole profesioniste pe Brodway-ul de la centru, unde rezultatele si succesul nu ar trebui sa se lase asteptate.
S-au pus romanii pe cumparaturi de zici ca a venit sfarsitul lumii. ... De brazi nu prea s-au atins oamenii, asa ca... in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic.
A fost un moment emotionant si cred ca aceasta hora exprima, de fapt, vointa tuturor romanilor de a ramane uniti, indiferent de gerul de afara, de mojicia politicienilor, de severitatea pedagogica a Uniunii Europene ori de alta calamitate care face ca viata de roman sa fie plina de greutati.
Ieri-dimineata, la plecarea spre Bruxelles, presedintele Basescu parea a-si fi recastigat siguranta de sine, aparent slabita dupa contraatacurile premierului si demararea de catre PSD a procedurii care ar trebui sa duca la suspendarea sa din functie.
A fost impresionat de Shanghai, unde a cantat impreuna cu ceilalti componenti ai trupei Holograf, la pavilionul Romaniei. Artistul recunoaste ca, desi chinezii au realizat atat de multe din punct de vedere tehnologic, nu ar putea trai in China.
Mercedes-Benz Romania va comercializa din luna mai patru modele restilizate, SLK, SL, CLS si Clasa C Sport Coupe, iar in septembrie va lansa Sport Utility Vehicle-ul (SUV) compact, denumit GLK. Varianta restilizata Clasa C Sport Coupe isi va schimba si denumirea odata cu facelift-ul, devenind CLC.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
sport.ro - Cristiano Ronaldo era sa faca atac de cord! Irina Shayk a aparut MEGA SEXY alaturi de niste toreadori Irina Shayk a facut senzatie la ultima sedinta foto. Aceasta a aparut in editia Sport Illustrated, in care a prezentat mai multe costume de baie.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Niciun barbat nu a ramas indiferent dupa ce a vazut-o Femeile care fac sport sunt extrem de atente la ceea ce mananca, dar si la felul in care arata.
Aledin Amet, deputatul Uniunii Democrate a Turco-Tatarilor Musulmani din Romania, a cerut ieri, printr-o declaratie politica, ridicarea unei noi sali de sport in municipiul Constanta.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat ca si-a dorit sa fie profesor de sport, pentru ca sora sa mai mare a avut aceasta profesie, dar ca intamplarea a facut sa devina economist.
Prezenta la Constanta pentru analiza anuala a activitatii Directiei Judetene pentru Sport si a Clubului Farul, ministrul Monica Iacob Ridzi (foto) a fost alaturi de colegii sai democrat-liberali in cadrul unei conferinte de presa in care problema tensiunilor locale dintre PD-L si PSD a fost mediata cu gratie de secretarul de stat Razvan Murgeanu, care a "taiat" elanul presei, precizand ca alocarea fondurilor in mod "preferential" de catre Consiliul Judetean (condus de social-democratul Nicusor Constantinescu) este o problema pe care o va gestiona liderul Mircea Banias.
'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla: prioritatile Cabinetului Boc-Basescu sunt total diferite de prioritatile reale ale romanilor. ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
Vanatul este un sport costisitor, dar si aducator de profituri substantiale pentru asociatiile de vanatori din tara.
Pasionatii de sporturile iernii se imputineaza de la un an la altul. In schimb, creste numarul turistilor straini care schiaza in statiunile de pe Valea Prahovei. Un tinar prahovean care s-ar incumeta sa incerce acest sport ar trebui sa aiba bani seriosi in buzunar.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Am testat pe pista de la aeroport Infiniti G35, Hummer H3 si Infiniti FX 35, trei dintre modelele pe care le ofera spre vanzare EUROCAR Craiova. Am avut ocazia sa testam Hummer H3 , Infiniti G35 si SUV-ul FX 35, puse la dispozitie de Eurocar Craiova.
google-analytics.com