Cautare

1874 de rezultate pentru "dansuri facultatea de sport" (3.33 secunde)
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere. "De la varsta de 12 ani il ajutampe tatal meu, Avedis Carabelaian, la magazinul sau de cafea din Bucuresti.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA: ... Traditiile spirituale ale Echinoctiului de primavara spun ca orice forma de evolutie are trei etape distincte: ... La toate acestea se adauga și momentul de apogeu a ceea ce s-a creat.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Mariustuca.ro / Bucurestii lui Caragiale, in acest weekend, in Centrul Vechi si la Hala Traian Ajuns la cea de a IV a editie, Festivalul Bucurestii lui Caragiale ii asteapta pe bucuresteni, in fiecare zi, in perioada 28 iunie-22 septembrie, in Centrul Vechi al Bucurestiului si la Hala Traian cu spectacole dintre cele mai diverse:
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta.
8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal.
rimaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII Vineri, 10 martie 2017, in Sala de spectacole Barbu Stirbei a Centrului Culturul Judetean, incepand cu ora 16.00, Primaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Finala emisiunii UITE CINE DANSEAZA le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar!
Istoria secreta a lumii, de Jonathan Black, aduce la lumina cunoasterea tainuita a societatilor secrete. Pentru prima data sunt dezvaluite secretele istoriei lumii, de la inceputuri pana azi. ... Are studii de filozofie si teologie la universitati prestigioase si a lucrat peste 20 de ani in domeniul editorial.
Recent, a avut loc vernisajul expoztiei de caricatura Zambete si grimase de iarna la Biblioteca Alexandru Odobescu din Calarasi. A fost o expozitie cu lucrari de calitate inalta, pe langa consacratii artisti plastici. ... Au fost expuse epigrame si s-au interpretat si cantece si dansuri tematice.
Fabrica de Magiun Topoloveni - apartinand companiei SONIMPEX TOPOLOVENI - doreste sa-si serbeze intrarea in anul centenar alaturi de cei care apreciaza produsele traditionale romanesti de calitate.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Romania, Bulgaria si Turcia raman si anul acesta destinatiile preferate de romani pentru sarbatorile pascale. Incepand cu 2014, Pastele in Cipru si Israel au inceput sa prezinte interes pentru turistii romani, iar anul acesta este vizata o crestere de peste 30% in numarul turistilor, conform datelor Paralela 45.
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita. Este deja tradiție ca reteaua sa marcheze momentele cand se implineste cu inca 100 de magazine.
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza sambata 01.07.2017, intre orele 07.00-15.00, o serie de activitati prilejuite de sarbatorirea ZILEI DUNARII - editia 2017. ... concurs de pescuit organizat in parteneriat cu AJVPS Calarasi;
Muzeul Antipa va invita, in perioada 14 - 24 februarie 2018, la expozitia 10 ZILE DE IUBIRE Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa vizitati expozitia 10 ZILE DE IUBIRE, care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
google-analytics.com