Cautare

114 de rezultate pentru "damian" (2.74 secunde)
Senatorul Damian Draghici a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: "Promovarea pe plan international a romanilor de valoare", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian DRAGHICI a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " SAPTAMANA SOLIDARITATII CU POPOARELE CARE LUPTA IMPOTRIVA RASISMULUI SI A DISCRIMINARII RASIALE", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Romilor", pe care o puteti citi in continuare.
Urca pe scena Marius Tuca si Marius Manole cu o prezentare haioasa a trupei lui Damian Draghici, Marius Tuca promitand totodata celor prezenti ca anul viitor Folk You va reveni la vechea locatie de langa mare.
Filmul Opinci a primit Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj romanesc de animatie Acelasi juriu a acordat si Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj romanesc de animatie filmului Opinci, semnat de Anton si Damian Groves.
Funeraliile Monseniorului Luigi Vittorio Blasutti Inconjurat de numerosi credinciosi, de rude si cunoscuti, si de 53 de preoti romano si greco-catolici si doi episcopi - IPS Ioan Robu, Arhiepiscop si mitropolit de Bucuresti, si PS Cornel Damian, episcop auxiliar - Monseniorul Luigi Vittorio Blasutti, Vicar general emerit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti a fost condus luni, 15 iulie 2013 pe ultimul drum si incredintat milostivirii lui Dumnezeu.
Senatorul Damian Draghici a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Despre muzica, toleranta si armonie", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica cu titlul: "18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea:
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare. Declaratia se refera la duplicitatea presedintelui Basescu, care una spune si alta fumeaza in privinta problemei europene a romilor.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "20 februarie - Ziua Dezrobirii romilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Serban Damian. ... Serban Damian. Procesul de productie al cafelei solubile este similar cu cel al cafelei macinate. Singura diferenta in cazul cafelei solubile apare la sfarsitul prelucrarii, cand este extrasa apa.
Europarlamentarul Damian Draghici, un mare artist de etnie roma, a publicat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, pe care il puteti citi in continuare.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Pe de alta parte, fostul membru al comitetului de initiativa al PC Cluj, Damian Brudascu, care a demisionat si el anul trecut din PRM, a anuntat ca nu va putea colabora cu Calian si ca va pleca de la conservatori impreuna cu aproape 600 de membri.
Cosma si Damian. Bethleem - ne vom inchina in Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului(ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui.
Liturghie a Hramului, prezidata de IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, alaturi de care vor concelebra PS Mihai Fratila - episcop greco-catolic de Bucuresti, PS Cornel Damian - episcop romano-catolic, auxiliar de Bucuresti, preoti diecezani si calugari;
Gheorghe Filote a decedat in cursul lunii trecute la un spital din Bucuresti, interimatul fiind asigurat acum de viceprimarul social democrat Iordan Damian.
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
In acest moment grupul PSD din Camera Deputatilor numara 93 de membri, fata de 114 in decembrie 2008 (pe locul Danielei Popa urmeaza a avea loc alegeri partiale, iar Ioan Damian a figurat o scurta perioada la independenti si apoi a revenit in PSD).
google-analytics.com