Cautare

589 de rezultate pentru "daciana sarbu" (3.62 secunde)
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Alaturi de Geoana se afla nimeni altul decat Cristian Diaconescu, cel care si-a anuntat retragerea de la sefia partidului si sustinerea lui Geoana, in timp ce, langa Ponta stau sotia acestuia, Daciana Sarbu, socrul sau, Ilie Sarbu, dar si Adrian Nastase.
In timp ce Victor Ponta se afla in sala, relaxat, alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu, socrul sau, Ilie Sarbu, dar si Adrian Nastase, Mircea Geoana a ales sa se retraga in spatele perdelei, meditativ si obosit de rasturnarea de situatie.
In plan personal, Victor Ponta este la a doua casatorie, actuala sotie fiind colega de partid, Daciana Sarbu, dar si fiica senatorului social-democrat Ilie Sarbu, fost ministru al Agriculturii in Cabinetul Nastase si, cateva luni, si in Guvernul Boc.
Geoana nu este insa lasat singur, in apararea sa sarind doi primari din judetul Dolj, care i-au acuzat pe Victor Ponta, Daciana Sarbu si Ilie Sarbu ca se dau peste cap ca sa-l debarce pe Geoana din fruntea Senatului.
Impreuna cu Daciana. ... De altfel, dupa Victor si Daciana, au venit multi prieteni, colegi din PSD si avocati ai lui Adrian Nastase.
Am simtit nevoia sa fiu rautacios pentru ca vad ca Daciana pe voi va invita la Bruxelles, pe mine nu m-a invitat niciodata!
416/2001, cat si cresterii numarului de persoane nou-intrate din randul absolventilor promotiei 2008, datorita intensificarii activitatii de consiliere in scoli pentru clasele terminale", a explicat directorul executiv adjunct al AJOFM, Daciana Nica.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD. ... Printre numele vehiculate pentru ocuparea locului care ar urma sa fie lasat liber de Sarbu se numara Mihai Fifor, propunerea anterioara a guvernului pentru ocuparea functiei de Ministru al Transporturilor, Ecaterina Andronescu sau Serban Nicolae.
Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a anuntat ca este posibila o rectificare bugetara in luna august, dar valoarea acesteia va fi stabilita in functie de incasarile inregistrate de Ministerul Finantelor.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a facut vineri o declaratie surprinzatoare in contextul razboiului deschis declansat in ultimul timp intre partidul sau si democrati.
Prezenta la lansarea celui mai nou serial TV,”The Royals”, Elizabeth Hurley a facut furori intr-o rochie alba delicata, semnata de designerul roman Lorena Sarbu. Tinuta aleasa de actrita face parte din colectia Resort 2015, semnatade designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
O noua excludere din partid Conducerea PSD Alba a anuntat ieri retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a deputatului Liviu Mugurel Sarbu, pe motiv ca ar fi adus daune imaginii partidului si ar fi incercat sa negocieze trecerea la PNL sau PD.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan. ... Ilie Sarbu a fost validat ca secretar al Biroului Permanent cu 76 de voturi "pentru" si cu un singur vot impotriva.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Dinspre social-democrati, Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, vorbeste si el despre "manipularea" prin "sondaje de arhiva".
google-analytics.com