Cautare

813 de rezultate pentru "cursuri gratuite" (2.81 secunde)
participarea la cursuri de instruire pentru formare/calificare profesionala; participarea la cursuri privind notiuni fundamentale de igiena pentru comercianti, necesare in activitatile de comercializare a produselor alimentare; participarea la cursuri de specializare/perfectionare profesionala a comerciantilor pentru dobandirea de competente profesionale suplimentare;
Potrivit site-ului www.121.ro, in ultimul timp, angajatorii sunt din ce in ce mai interesati ca angajatii lor sa urmeze ori sa fi urmat cursuri de specializare si perfectionare sau postuniversitare de master, doctorat.
Semestrul I • Cursuri - luni, 16 septembrie 2013 - vineri, 20 decembrie 2013 (In perioada 2 - 10 noiembrie 2013, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta) • Vacanta de iarna - sambata, 21 decembrie 2013 - duminica, 5 ianuarie 2014 • Cursuri - luni, 6 ianuarie 2014 - vineri, 31 ianuarie 2014 • Vacanta intersemestriala - sambata, 1 februarie 2014 - duminica, 9 februarie 2014 Semestrul al II-lea • Cursuri - luni, 10 februarie 2014 - vineri, 11 aprilie 2014 • Vacanta de primavara - sambata, 12 aprilie 2014 - marți, 22 aprilie 2014 • Cursuri - miercuri, 23 aprilie 2014 - vineri, 20 iunie 2014 • Vacanta de vara - sambata, 21 iunie 2014 - duminica, 14 septembrie 2014 Tezele din semestrul intai al anului scolar 2013-2014 vor fi sustinute, de regula, pana la 20 decembrie 2013, iar cele din semestrul al doilea, pana in 23 mai 2014.
In acest context, Tehno Art Solution se pliaza exact pe nevoile si cerintele pietei muncii din Romania organizand cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat.
- Declansarea procedurii de infringement pentru incalcarea Directivei 89/105 care prevede ca statele europene sa solutioneze cererile de introducere a unor terapii pe listele de medicamente compensate si gratuite in maxim 180 de zile;
In perioada 14-25 noiembrie, in cabinetele medicale din intreaga tara se vor face testari gratuite (nu este necesar biletul de trimitere de la medicul de familie).
Pentru cel de-al treilea an consecutiv, femeile din mediul rural vor beneficia de consultatii gratuite la san.
Fundatia Renasterea a derulat anul trecut, cu sprijinul Roche Romania, o caravana prin care femei din zone defavorizate au putut beneficia de controale medicale gratuite, cu ajutorul unei Unitati Mobile de Diagnostic.
Sute de batrani tarandu-si sufletul pe frig, prin autobuze si tramvaie in care ii inghesuie toti pentru a obtine o hartie care sa le dovedeasca medicilor lor de familie ca au dreptul la limitatele ingrijiri gratuite la care le da dreptul intortocheatul sistem de asigurari de sanatate romanesc.
Aproximativ 400 de silvicultori vor putea participa, in perioada 11 iunie-10 octombrie, la cursuri gratuite, cu o durata de zece zile, privind managementul durabil al suprafetelor de padure, proiectul fiind finantat din fonduri UE si de la bugetul Ministerului Agriculturii, se arata intr-un comunicat al ministerului.
Conducerea Fundatiei ne-a facut cunoscut faptul ca deruleaza proiectul "O sansa pentru somerii de lunga durata" pentru care se cauta persoane cu virsta de peste 45 de ani, someri, care sa urmeze cursuri gratuite pentru ca apoi sa-i ingrijeasca pe cei aproape 700 de batrini pe care Fundatia ii are in grija.
Cursuri gratis pentru copii sambata Pentru a atrage cat mai multi copii la volei, profesorii-antrenori de la Colegiul National "Nicolae Titulescu" organizeaza sambata cursuri gratuite de volei pentru copii.
Una din atributiile Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) este aceea de a desfasura cursuri de formare si reconversie profesionala care au drept scop integrarea somerilor in piata muncii.
In vederea pregatirii pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, Institutul National de Administratie, scoala practica dedicata formarii profesionale de excelenta pentru functionarii publici, are in proiect organizarea unor cursuri de specializare, in cadrul carora experti din cadrul Agentiei de Plati Pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit urmeaza sa efectueze module de pregatire pe profile si specialitati sau cursuri de specialitate in cadrul INA.
BCR a vândut ieri euro la pretul de 3,7350 lei pentru un euro si a cumparat la 3,6450 lei, cursuri afisate în jurul orei 11.30.
Etapa a treia prevede organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 6 zile in cadrul a 11 locatii.
La Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Calarasi se fac cursuri care dureaza sase luni, de coafor, frizerie, manichiura clasica si pedichiura. De aceste cursuri se ocupa Stela Stanescu, care este trainer.
Plecand de la aceste premise, compania Tehno Art Solution organizeaza incepand cu data de 18 mai 2015, cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat. ... http://tehnosolution.ro/cursuri/.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare: Magda Marincovici) Peste doua treimi dintre cadrele didactice australiene au la cursuri elevi care nu mananca dimineta.
De altfel, a fost foarte ocupat cu prelegeri, cursuri, conferinte, munca la spital, blogul personal. ... Luke din Tokyo si a tinut cursuri la Colegiul St. ... E vorba de cursuri, prelegeri, conferinte si munca in spital. ... Luke avem muzica, terapie cu animale si cursuri de arta.
google-analytics.com