Cautare

19682 de rezultate pentru "cum" (4.46 secunde)
La-nceputul lui '91 eram convins ca Apocalipsa venise in Bucuresti asa cum venise Revolutia din '89. ... Popescu a scris o poezie dupa ultima internare la Alexandru Obregia, Spitalul 9 â€" cum ii zice lumea:
Desenai rochite de printesa cand erai mica, asa cum fac multe fetite? ... Cum a fost copilaria ta si ce spuneai ca vrei sa te faci cand vei fi mare?
Cum apar si cum se risipesc din nou? ... Existenta ta este minuscula - nu ai cum sa lupti, nu ai cum sa invingi. Este imposibil de conceput cum ar putea o unitate individuala sa invinga intregul. ... Si daca nu esti deja acela, cum poti deveni?
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala. ... Contracturile musculare pot apare din multiple cauze, cum este paralizia, atrofia musculara si unele forme de distrofie musculara.
vei face progrese imbucuratoare la nivel intelectual, vei fi mai inteleapta, vei avea parte de o dragoste blanda, asa cum iti doresti, vei participa la evenimente culturale si exista posibilitatea unei calatorii intr-un loc indepartat.
Dupa cum am mai mentionat, aceste experiente au fost finantate din 1973 de CIA, apoi, din 1975 pana in 1995 de structurile de informatii ale armatei.
Cum amindoua surorile aveau mare incredere in puterea ingerilor, in special a Arhanghelului Mihail, le-au cerut imediat sa aiba grija de portmoneul lui Mary Lynn. ... Cum semnalul coborise sub E si se aprinsese indicatorul rosu, David a tras pe dreapta autostrazii pentru a vedea ce se intimplase.
Unele dintre simptome pot fi similare cu alte tipuri de dementa si se reflecta, de obicei, in dificultatea de a efectua activitatile de zi cu zi cum ar fi mancatul, imbracatul si cumparaturile.
Cum ajung oamenii sa creada ca au fost rapiti de extraterestri) de Dr.
Dupa analiza cu iz de profetie, facuta ieri, in exclusivitate pentru ziarulring.ro, de generalul Mircea Chelaru in legatura cu ultimele zvarcoliri ale terorii in Europa, azi, asa cum v-am promis, va prezentam, tot in exclusivitate, un alt comentariu interesant pe aceeasi tema.
Dar, raporturile in organizatie sunt de tip medieval, asa cum sunt de altminteri si in alte biserici conservatoare. ... Ziceau ca fac gradinite, scoli, spitale, aziluri etc., in loc sa dea impozite statului, care nu se stie cum foloseste acesti bani.
Asa cum a relatat el, in mai multe randuri, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august 1939, cand avea 9 ani, iesise, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe izlazul comunei sale natale, Armasesti, judetul Ialomita. ... Asa cum relata martorul:
- Cand i-am vazut cum erau, cand am vazut starea lor de uratenie, mi-am zis ca astia nu-s de-ai nostri, apoi m-am speriat si am coborat in sant, sa ma ascund ca daca cumva, ca n-am vazut asa ceva in viata mea.
Ulterior a aflat ca tinta, asupra careia Air Force obtinuse informatii si pe alte cai, avea viteza de 3900 mile pe ora, zbura la 11.000 de picioare si a facut acea intoarcere in unghi drept, exact cum spusese el.
Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti.
De ce n-ar fi devenit, si motive au fost destule, insusi presedintele Traian Basescu o vulnerabilitate pentru siguranta nationala de vreme ce a contribuit asiduu si permanent la decredibilizarea institutiilor statului, cum aminteam mai sus?
Cum poti sa spui ca doctorii au influentat decizia judecatorilor in cazul Constantin Nicolescu? ... "Cum poti sa spui ca recursul domnului Constantin Nicolescu impotriva arestarii preventive a fost acceptat de instanta pentru ca doctorii au decis sa-l opereze la momentul oportun?
Pai cum, de ce? ... Si cum Boc e mana cu care Basescu trebuie sa termine PD-L, el, mi(ti)cul ardelean, a executat o manevra bizantina: ... Care n-avea cum sa se sustraga. ... N-avea cum sa mai emita pretentii de preluare a partidului, daca nu-si asuma coordonarea campaniei electorale.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
Sa vii pur si simplu fara sa fi lucrat o zi in administratia locala si sa conduci o administratie locala atat de importanta cum e Consiliul Regional ar fi extrem, extrem de dificil daca nu chiar imposibil. ... Cum ati vrea sa arate Romania la sfarsitul mandatului dvs?
google-analytics.com