Cautare

1456 de rezultate pentru "cultura" (7.70 secunde)
Fundatia Orange impreuna cu institutii si organizatii non-guvernamentale specializate dezvolta proiecte de educatie, cultura, sanatate si integrare sociala in beneficiul acestora. ... Fondul Lumea prin culoare si sunet deschis tuturor organizatiilor non-profit din Romania care dezvolta proiecte de educatie, cultura sau sanatate pentru persoanele cu dizabilitati de auz si vaz.
A fost persoana cea mai deschisa dintre toti si de la el am invatat multe lucruri in acest sens", a mai spus Catalina, care lucreaza cu pietre semipretioase si accesorii din argint si cristale Swarovski, dar si lapis lazuli, perlute de cultura, sodalit, corali, granat, ametist si malachit.
Ia un copil si du-l azi la teatru!", proiect ce are misiunea de a duce cultura acolo unde ea nu este o prezenta obisnuita sau lipseste cu desavarsire, reusind sa devina un puternic promotor al educației prin arta, atat in Bucuresti, cat și in alte orase din tara.
Ma preocupa asadar soarta romanilor de pe hotare si imi propun ca institutia pe care o conduc sa faca tot ce se va putea pentru ca acestia sa isi poata pastra identitatea proprie, limba si cultura proprie si nu in ultimul rand ca ei sa isi poata exercita dreptul de a avea servicii religioase in limba materna.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Morala, reportaj si cultura. Sigur, dupa-amiaza, cand se anuntau vizite ale lui Ceausescu, prima data era scoasa cultura. Dar vreau sa va spun ca putine sedinte de sumar au fost in care noi, adjunctii, sa nu spunem redactorului-sef:
Acesta este cel de-al 21-lea Premiu International obtinut de artistii prestigioasei Institutii de Cultura, cele mai recente Trofee si Premii fiind cucerite in aceasta toamna in Turcia (CERTIFICAT of EXCELLENCE la MEDITERRANEAN CULTURE and ART INTERNATIONAL FESTIVAL) si Bulgaria (GRAND PRIX "GOLDEN ORPHEUS"- MARELE PREMIU "ORFEUL de AUR" la BLACK SEA FEST - EURO FOLK 2013)· Dupa succesul repurtat in turneul sustinut intre 29 august - 8 septembrie 2013 in Turcia si Bulgaria - de unde au revenit cu cele mai importante premii - artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII au deschis noua stagiune (2013-2014) cu spectacolul "Domnul Conopida" (regia Catalin Voineag, scenografia Viorica Petrovici, coregrafia Vali Rosca), un musical conceput dupa opereta celebrului compozitor francez Jacques Offenbach.
Autorii si editorii vor beneficia de sprijin pentru traducere si vom continua sa oferim finantare pentru capitalele europene ale culturii si pentru multe alte initiative", a declarat Androulla Vassiliou, comisar pentru educatie, cultura, multilingvism si tineret.
Prezenta garzilor le ofera locuitorilor o oarecare senzatie de siguranta, dar le provoaca mai degraba anxietate, intr-o cultura bazata inca pe frica. ... Organizat de Asociatia Cultura si Imagine, Festivalul International de Film Cinepolitica este patronat de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.
Conceptia muzicala a acestui disc include introducerea a elementelor muzicii traditionale turcesti, o cultura care a influentat deopotriva muzica traditionala si cultura romaneasca in general.
aceea de a educa prin cultura. ... Este un mesaj care vine dintr-un fond de vitalitate si de cultura pe care malaezienii sunt convinsa ca l-au inteles", spunea la sfarsitul concertului Camelia Tudose, reprezentant al Ambasadei Romaniei in Malaezia.
Din pacate, niciunul dintre guvernele post-revolutionare n-a dat bani pe/pentru cultura. ... Cea mai critica faza pentru cultura a fost aceea care a debutat cu venirea la putere a USL-ului, dupa trantirea guvernului Ungureanu.
Lipsa oricaror informatii biografice ii face pe unii sa creada ca Odiseea si Iliada au fost scrise de un grup de poeti sau poate provin din cultura populara.
Ma bucur sa vad recunoasterea la nivel international a elementelor ce tin de cultura si identitatea poporului roman. ... Portul popular este o forma de cultura importanta pentru fiecare natiune.
Explorand 250 de subiecte controversate de la arta si vise pana la teroare nocturna, Enciclopedia ilustreaza cum visele influenteaza cultura, religia, istoria, arta, literatura si viata noastra personala.
Targ de cultura, agricultura si carti bune de mancat. Am pregatit gospodareste seminarii de nutritie, degustari de vin si zacusti, proiectii de film pe teme culinare, workshopuri pentru cei mici si reduceri apetisante.
Oamenii de cultura spun ca e un monument, chiar unul unic.
Ministrul Culturii, Corina Suteu, a afirmat ca diversitatea culturala ne tine impreuna, cultura fiind cea care genereaza un sens de apartenenta la Europa.
Expozitia va fi gazduita de Castelul Bethlen-Haller pana la sfarsitul lunii octombrie 2016, continuand, astfel, traditia companiei Jidvei de a organiza, in zona Jidvei - Alba Iulia, evenimente si manifestari menite sa promoveze cultura etnografica, pastarea traditiilor, descoperirea sau sustinerea talentelor care duc mai departe zestrea folclorica romaneasca, de o inestimabila valoare.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
google-analytics.com