Cautare

1456 de rezultate pentru "cultura" (7.71 secunde)
Luni, 18 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura Leopoldina Balanut (Strada Mihail Kogalniceanu nr.
Parea mai degraba, spre surprinderea mea, ca este cel care abandoneaza batalia dusa pe taramul spiritului in favoarea adversarului. Tocmai el, care era un munte de cultura! ... Se poate sa nu sprijinim cultura?.
Aurora Firta-Marin, lector universitar de limba si literatura italiana la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, si coordonator de proiecte pentru Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, semneaza traducerea, cronologia si o parte din notele volumului.
Cenaclul Flacara a fost cea mai puternica miscare de cultura tanara si nonconformista din Europa de Est (unii spun ca nu numai din acest spatiu!) in perioada 1973-1985.
Iubire si respect fata de traditie si valori transpuse intr-un concept 100% original Incercam sa ne reintoarcem catre radacini, catre traditiile de care ne-am departat in ultimii 20 de ani, imbratisand cultura vestica in detrimental celei autohtone.
Standul Comisiei Europene in inima acestui salon de carte ne aminteste in primul rand ca una din dimensiunile esentiale ale identitatii europene este cultura. ... este locul unde s-a nascut cartea ca recipient universal de purtator de idei si de cultura, de memorie si de spirit critic.
Lansat in cinematografe, filmul a fost difuzat si in casele de cultura din cateva localitati din Romania fara sali de cinema.
Ca artist plastic, s-a bucurat de succes la expozitii personale si de grup, sabloanele de cultura de la Muzeul Municipal Zambete si grimase abordand stiluri si teme diferite (peisaj, portret, grafica satirica), lucrand cu materiale diverse (ulei, acrilice, tus, acuarele).
Au o alta cultura! ... - nu exista pentru un popor civilizatii sau culturi superioare sau inferioare, ci numai o singura forma de cultura;
Primaria Sectorului 3 a initiat FESTIVALUL FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIS in 2013, pentru a-l aduce an de an in fata bucurestenilor pe Florian Motu Pittis, care de-a lungul vietii sale a oferit lectii de cultura, de poezie, de literatura si de muzica.
In anul 1876 are loc un eveniment important pentru cultura idis din Romania, dar si pe plan mondial:
Toate proiectiile au loc in sala Barbu Stirbei a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, care este partener al acestui eveniment alaturi de Consiliul Judetean Calarasi. ... Tenaris CineLatino este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Calarasi, Consiliului Judetean Calarasi si alCentrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
,,Este important sa ne facem timp pentru cultura, intrucat cultura ne inspira si ne aduce un strop de culoare in cotidian.
Turneul #Confesiune va incepe pe 29 octombrie, la Galati si va continua pe 30 octombrie 2018 la Iasi la Sala Sporturilor, 31 octombrie 2018 la Bacau, la Teatrul de vara Radu Beligan”, 5 noiembrie 2018 la Brasov, la Sala Sporturilor, 7 noiembrie 2018, la Cluj Napoca la Sala Polivalenta, 12 noiembrie 2018, la Pitesti la Casa de Cultura a Sindicatelor, 13 noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalenta, 14 noiembrie 2018 la Targu Jiu in Sala Sporturilor, 15 noiembrie 2018 la Timisoara, in Sala Sporturilor Olimpia” si se incheie pe 18 noiembrie 2018, la Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/ 29 Octombrie 2018 - Galati - Sala Sporturilor Dunarea 30 Octombrie 2018 - Iasi - Sala Sporturilor 31 Octombrie 2018 - Bacau - Teatrul de vara Radu Beligan 5 Noiembrie 2018 - Brasov - Sala Sporturilor 7 Noiembrie 2018 - Cluj Napoca - Sala Polivalenta 12 Noiembrie 2018 - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 13 Noiembrie 2018 - Craiova - Sala Polivalenta 14 Noiembrie 2018 - Targu Jiu - Sala Sporturilor 15 Noiembrie 2018 - Timisoara - Sala Sporturilor Olimpia 18 Noiembrie 2018 - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul Confesiune”, sa se filmeze si sa incarce video-ul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie.
- 1970 - Membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania - 1981 - membru al Asociatiei Internationale pentru Literatura si Arta cu sediul la Londra si Malta, membru al Academiei Internationale pentru Unitatea Culturii Burckhardt - 1983 - membru al Academiei Tiberina din Roma (Institut de Cultura Universala si Studii Superioare), membru fondator al Scolii Internationale de Acuarela Aldo Raimondi, cu sediul la Roma .
S-au scris mai multe articole despre acest subiect si cu toate acestea, publicul larg nu cunoaste importanta pentru cultura romaneasca a cercetarii si facsimilarii celor 44 de caiete ale poetului aflate la Biblioteca Academiei Romane.
Ambasador de Onoare pentru Cultura al Fundatiei Naaman (Liban); ... director artistic si presedinte al Juriului Festivalului International Noptile de Poezie de la Curtea de Arges (17 editii pana in prezent, cu participarea a peste 1000 de poeti si oameni de cultura din cca.
S-a format ca om de cultura intr-un mediu in care figura lui Octavian Goga, caruia ii era nepoata, a fost spirit tutelar.
cultura dacica la fesurile dacice, din cultura aromana la tichii, la braie am mai multe influente: ucraineana, baroca, saseasca, romaneasca orientala, in functie de decoratiuni.
google-analytics.com