Cautare

524 de rezultate pentru "cristi stanciu" (3.07 secunde)
Pe liste se mai afla, cu mari sanse de intrare in Parlament, George Pruteanu, Dorel Onaca, Radu Ciuceanu, preotul caterisit Ioan Aurel Rus, Dumitru Puzdrea, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Vasilescu, Mitzura Arghezi, Daniela Buruiana, Lucian Bolcas, Iulian Mincu si Anghel Stanciu.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
Pentru absentele in sedintele in plen campion a fost Mihai Baciu, cu 5,5 absente, urmat de Codrin ßtefanescu, cu 4,5, de Zisu Stanciu si Raj Tunaru, cu cate 3,5.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Filip Stanciu, Rectorul Universitații "Lumina" din Bucuresti; Cornel Apostol Stanescu, fost Director General al Nvațamantului SUperior si Cercetarii, Ministerul Educației;
- Doamna fosta presedinte a Curtii Supreme, Livia Stanciu, la doua luni dupa sentinta, s-a pensionat si a mers la CCR.
Romanii au votat impotriva Liviei Stanciu, care ii certa ca aleg penali. Au votat impotriva lui Klaus Iohannis, care ii certa ca aleg penali, au votat impotriva lui Hans Klemm, care la randul lui isi permitea sa ii certe ca voteaza penali!
“Avand in vedere tentativa de puci la care s-au dedat numitii Cornel Ciontu si Anghel Stanciu, instigati de unii lideri ai PSD, carora le-au promis anexarea PPRM-ului, am luat hotararea sa-i exclud din partid pe cei doi impostori politici“, a anuntat ieri C.V.
Tudor a anuntat luni ca PPRM isi va retrage sprijinul politic pe care i l-a dat lui Adrian Nastase, despre care a afirmat ca este “tartorul care i-a zapacit de cap pe Cornel Ciontu si pe Anghel Stanciu“.
Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. Dupa ce grupul deputatului Anghel Stanciu (acesta fiind exclus din partid chiar de catre “tribunul“ C.V.
În plus, se mai face o statie de betoane si asfalt în zona", a spus primarul din Bals, Vitalie Stanciu.În domeniul imobiliar, numarul autorizatiilor de constructie eliberate de Primaria Slatina creste, anual, cu aproximativ 40%, a declarat primarul municipiului, Darius Vâlcov.
În plus, se mai face o statie de betoane si asfalt în zona", a spus primarul din Bals, Vitalie Stanciu.În domeniul imobiliar, numarul autorizatiilor de constructie eliberate de Primaria Slatina creste, anual, cu aproximativ 40%, a declarat primarul municipiului, Darius Vâlcov.
Consilierul Stefan Stanciu trecea la PD cu arme, bagaje si cu functia de director la Muzeul de Istorie. Astfel, in Comisia nr.
Partidul Popular, infiintat de fostii deputati PRM Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, reclama atitudinea abuziva si de intimidare a politiei fata de cei 40.000 de membri care au semnat pentru inscrierea partidului.
Enervati probabil de insistenta cu care independentul Anghel Stanciu (ex-PRM) isi sustinea in plen numeroasele amendamente, in ciuda intelegerii dintre toti liderii partidelor, deputatii au respins, printre altele, o propunere a acestuia prin care deputatii independenti aveau posibilitatea de a avea un grup parlamentar distinct.
Singura rabufnire din sedinta de ieri a fost cea a deputatului independent Anghel Stanciu, care, neincrezator in ideea ca Opozitia si Coalitia au ajuns la o intelegere, a tinut sa-si sustina in continuare amendamentele in ideea ca este a€žsoldatul japonez care continua lupta, desi razboiul s-a terminata€œ.
Haite...", explica Nicu Stanciu, liderul de sindicat. Culmea, centrul de fier vechi e chiar in incinta combinatului. Calarasi: cum au fost devorate 2 miliarde de dolari Combinatul siderurgic de la Calarasi a fost construit pe o suprafata de 700 de ha.
Aceste practici afecteaza direct piata pieselor de schimb din Romania, reducand drastic activitatea economica a companiilor distribuitoare si a service-urilor auto", se arata in documentul semnat de Haralambie Stanciu, presedintele ADPAR.
A urmat apoi retragerea strategica a lui Vadim si "popularizarea" partidului, in martie 2005, in vederea aderarii la PPE, care a dus la revenirea tribunului si excluderea lui Corneliu Ciontu si a deputatului Anghel Stanciu.
google-analytics.com