Cautare

865 de rezultate pentru "craciun" (4.61 secunde)
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Totodata, la Targul de Craciun deschis pana pe 24 decembrie, la parterul centrului comercial, clientii isi pot cumpara cadouri tematice si ornamente pentru brad. Sambata, 12 decembrie, indrumati de Craiasa Zapezii, cei mici vor intra in lumea povestilor de Craciun, vor dansa si il vor intalni pe Mickey Mouse.
Craciun. Craciun coborat pe strada. ... Viena de Craciun. ... Craciun fericit! ... Viena s-a jucat la fel de frumos de-a Mos Craciun ca si in anii trecuti, in care stia despre romani ca sunt hoti.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. ... Craiovenii au inceput inca din week-end-ul trecut sa-si faca toate cumparaturile necesare pentru a-l astepta cum se cuvine pe Mos Craciun.
Daca in anii trecuti angajatii Directiei Regionale de Posta Craiova se confruntau cu un numar mare de scrisori din partea copiilor catre Mos Craciun, in acest an ravasele prichindeilor au fost mai putine.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va comercializa aproape 124.000 de pomi de Craciun, cu 7.000 mai putin fata de 2006, insa cu toate acestea pretul pomilor nu va creste fata de perioada mentionata, se precizeaza intr-un comunicat al Romsilva.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Premierul Mihai Tudose au ales facebookul pentru a transmite mesaje de Craciun. ... - De Craciun gandul ne poarta catre casa indiferent cat de departe am fi. ... Va doresc un Craciun fericit oriunde v-ati afla, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj video pe Facebook.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Fie ne aminteste de copilarie, de un Craciun petrecut la tara la bunici sau de unul alaturi de marea noastra iubire din adolescenta. ... II poti cultiva copilului tau spiritul Craciunului, invatandu-l despre originea lui Mos Craciun, dar si profitand de aceasta sarbatoare pentru a-i preda primele lectii de religie.
Targuri / Romexpo, Bucuresti, Romania Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 - 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
In perioada 22 - 31 decembrie, in locatiile din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cei mai cuminti copii au sansa de a-l intalni pe Mos Craciun si de a-i da o mana de ajutor.
Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
Ei bine, cel ce ne uneste a fost si ramine Mos Craciun, cu tot ceea ce aduce el. ... Ori colindele nu le vor uita vreodata, dupa cum nu vor uita nici darul de sub brad, primit de la Mos Craciun.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. ... - Care sunt produsele in trend la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles?
In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri: ... “Pai ce, avem Guvern ca sa am Craciun?“. ... “Sa stiti ca 12 ani cat am fost pe mare Craciun era cand soseam acasa.
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. La alegere, utilizatorii pot canta sau asculta o melodie de Craciun.
google-analytics.com