Cautare

521 de rezultate pentru "cosmin silaghi" (3.19 secunde)
Cine au fost cei mai buni romani cu Israel si ce debutant a impresionat Romania a castigat amicalul cu Israel, 2-1, obtinand prima victorie dupa 22 de ani. Elevii lui Cosmin Contra au revenit de la 0-1. ... Selectionerul Cosmin Contra a primit nota 8. Sursa: gsp.ro
Sambata, 13 octombrie, Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia -ora 11:45 - antrenament oficial Romania (deschis presei in ultimele 15 minute) - ora 12:00 - conferinta de presa Cosmin Contra + un jucator National Arena - ora 13:30 - conferinta de presa Serbia - ora 14:00 - antrenament oficial Serbia (deschis presei in primele 15 minute) Selectionerul Cosmin Contra:
Cosmin Padureanu, cascadorul care l-a dublat in "Supravietuitorul", a oferit o declaratie halucinanta: ... Imi este imposibil sa cred ca ar fi scazut atat de mult, dar cine stie", a declarat Cosmin Padureanu pentru wowbiz.ro.
Florian Pittis, duminica, 14 octombrie, sunt Maria Gheorghiu si Radu Gratianu, Walter Ghicolescu & David Gojkovic, Zoia Alecu, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, Mircea Vintila & Brambura, OCS, Calancea Band & Guz, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara, prieteni!
Cel care a facut fotografia, Cosmin Garlesteanu, a vorbit despre socul pe care l-a experimentat. ... Fotografia a fost facut in data de 4 februarie si a starnit un "interes global" dupa ce Cosmin a postat-o pe un site de photo-sharing, scrie Daily Mail.
Cel care l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV este milionarul Cosmin Balcacean, deranjat de atitudinea vedetei in cazul divortului sau de sotia Dana, dezbatut toata toamna trecuta de lumea mondena, inclusiv in emisiunea lui Maruta.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
Ciora Cosmin, medic gastroenteolog la Spitalul Clinic Fundeni, principalele cauze ale cirozei hepatice sunt: ... Ciora Cosmin. Simptome de alarma De multe ori, pacientul nu prezinta niciun simptom si afectiunea este descoperita in stadii avansate.
Cosmin Ionut Morteanu de la brandul Tuica si palinca de pruna de Spiridoni este prezent cu un stand cu produse in curtea MTR.
Cosmin Mladin, liderul celei mai puternice grupari de contrabanda cu tigari din vestul Romaniei a fost capturat de politisti dupa ce i-a fost intinsa o capcana chiar de catre un apropiat.
Cosmin Natanticu, fostul concurent de la Asia Express si Dancing on ice sufera de algofobie. Aglofobia este frica excesiva si irationala a oricarui tip de experienta legata de durere.
Cosmin de 38 de ani, din judetul Arges, cunoscut cu antecedente penale. ... Cosmin nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Cei opt inculpati acuzati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, printre care Cosmin Camen, Ilie Para si Narcis Cita, vor fi cercetati in stare de arest.
Cosmin Matei este un jucator in care eu cred, pentru atitudinea pe care o are. La finalul primei reprize cu Farul, Cosmin Matei a alergat si a facut si faza defensiva, a facut un efort in plus.
Deputat PNL Ovidiu Silaghi sustine ca PSD este obsedat de presiunile pe care le-ar face liberalii asupra alesilor locali social-democrati pentru a se inrola in partidul lui Tariceanu.
PNL ramine cu un singur mandat de deputat, doar ca Liviu Dragos ii va lasa locul in Parlament presedintelui organizatiei judetene, Ovidiu Silaghi.
in locul proaspetilor deputati, consilieri noi din partea PSD si PNL Alegerea ca si deputati a consilierilor Mihaela Rusu (PSD) si Ovidiu Silaghi (PNL), a determinat incetarea mandatului acestora ca si consilieri judeteni.
PNL, favorit la Satu Mare In judetul Satu Mare, prima sansa pentru ocuparea functiei de prefect o au liberalii, a declarat presedintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi.
Iuliu Ilyes din partea UDMR, Mihai Rusu din partea PD si Radu Pop din partea PUR, locul liderului PNL, deputatul Ovidiu Silaghi - aflat la Budapesta, la intilnirea primului ministru Calin Popescu-Tariceanu cu omologul sau maghiar Gyurcsany Ferenc - fiind tinut de consilierul local Ludovic Keizer, liderul PSD, Gheorghe Ciocan nefiind invitat din ratiuni de ordin politic.
Daca PNL va primi mai mult de 6 mandate, urmatorii clasati pe lista - primarii Lucian Blaj, Ion Oprea - se vor retrage si vor lasa in fata pe Ioan Roman, pe fostul consilier local Victor Radulescu, Danut Zepa Antonoaia (important om de afaceri, directorul CTV) si Eugen Silaghi.
google-analytics.com