Cautare

521 de rezultate pentru "cosmin silaghi" (2.95 secunde)
Pe langa cei patru pedisti mentionati, PD mai ataca regiile cu Aurora Tiribeja, inginer, Cosmin Calin, jurist, Ion Prodan, inginer si economist, somer, Cosmin Marinescu, avocat stagiar, Valeriu Cosaceanu, inginer, somer, fost director general al Regiei de Transport, Ion Dinca, jurist, pensionar.
Numele celor doua persoane care vor fi propuse in prima sedinta de Consiliu Local au fost facute publice ieri de consilierul local democrat Cosmin Paun. ... Numirea in astfel de pozitii trebuie sa se faca pe baza de competentaā€¯, a completat Cosmin Paun.
Colaborarea dintre PD si trustul amintit este certificata de inregistrarea din 6 februarie 2006 din dosarul "Gazeta", considera Cosmin Gusa. ... Sunt lucruri foarte grave", a mai declarat Cosmin Gusa.
Consilierul local PD Cosmin Paun a acuzat ieri municipalitatea ca ar fi dat uitarii o cerere venita din partea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei (SPCLEP) privind achizitionarea a patru statii foto necesare preschimbarii actelor de identitate.
Consilierul local PD, Cosmin Paun, a apreciat faptul ca amendamentul adus de partidul sau la proiectul de hotarire a fost aprobat, fiind vorba de cofinantarea unui studiu de fezabilitate pentru obtinerea unor fonduri in cadrul programelor operationale regionale.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, insista asupra necesitatii reluarii de la zero a procesului electoral in cazul alegerilor europarlamentare.
Cosmin Gusa, liderul Partidului Initiativa Nationala, ramane hotarat sa uzeze de dreptul de a obtine chiar si in instanta posibilitatea de a-si inscrie formatiunea in cursa electorala pentru PE. ... Cosmin Gusa a avertizat ca va contesta in justitie o astfel de decizie si ca va bloca, astfel, procesul electoral.
Pe urma, printre ei nu se afla nici un mason" - a explicat Cosmin Gusa motivele simpatiei sale pentru membrii MISA. ... Referitor la sustinerea de care se bucura PIN si in randul actorilor, si in cel al membrilor MISA, Cosmin Gusa are o singura explicatie:
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins plangerea formulata de PIN fata de hotararea BEC de a nu inregistra semnul electoral al partidului - reprezentand ursul carpatin - pe listele pentru alegerile europarlamentare, liderul PIN, Cosmin Gusa, a cerut inclusiv interventia presedintelui Traian Basescu in rezolvarea problemei sale.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, lanseaza supozitia potrivit careia premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi invinuit penal, cel mai probabil in a doua jumatate a lui noiembrie.
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
Inlocuitorul acestuia ar putea fi - zic aceleasi guri rele - liberalul Cosmin Andrei, consilier in Consiliul Local Navodari, "un tanar de perspectiva, un tanar capabil si muncitor, toba de carte", sustine liberalul Jean-Paul Tucan.
Acesta a confirmat informatia, iar din cate spun primarii PD-L care au insistat ca el sa ramana pe functie, este posibil ca in cursul zilei de miercuri Mircea Iustian sa ii preia locul de subprefect pe care momentan il detine fostul liberal Cosmin Andrei.
In vreme ce Culetu a preferat sa renunte la agricultura, Cosmin Andrei, fostul subprefect al Constantei, a decis sa plece la Harghita unde va avea responsabilitati in ograda Ministerului Transporturilor. "Am decis sa accept detasarea mea la Harghita", a declarat pentru "Replica", Andrei Cosmin.
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
De partea cealalta, adversarii sai declarati, respectiv grupul Dan Mogos - Cosmin Enea si sustinatorii acestora, s-au inmuiat.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
La protest iau parte senatorul PSD Cosmin Nicula, deputatul Laurentiu Nistor, consilieri locali si judeteni ai partidului. ... Senatorul Cosmin Nicula a spus ca le-a cerut oamenilor sa aduca steaguri negre care sunt potrivite "pentru inmormantarea PD-L", astfel ca protestatarii au patru asemenea steaguri.
google-analytics.com