Cautare

521 de rezultate pentru "cosmin silaghi" (3.21 secunde)
Firmele nu vor mai trebui sa plateasa taxe la Registrului Comertului pentru modificarile codului CAEN, intrucat Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale a initiat un proiect de Hotarare de Guvern in acest sens, care va fi discutat in sedinta Executivului de miercuri.Ministrul Ovidiu Silaghi a declarat ca firmele care au achitat deja taxele respective nu vor primi banii inapoi, fiindca nicio lege nu se aplica retroactiv.
Cererile de actualizare si documentele aferente pot fi transmise si prin corespondenta, cu valoarea declarata, data primirii fiind considerata cea a A®nregistrarii cererii, se mai arata A®n actul normativ.Ministrul pentru IMM-uri, comert, turism si profesii liberale, Ovidiu Silaghi, anunta la A®nceputul lui martie ca va propune Guvernului reducerea semnificativa a taxei percepute la modificarea codurilor CAEN ale firmelor, de la nivelul actual de 800 de lei la maxim cA¢teva zeci de lei.
Cat a functionat in subordinea Ministerului Justitiei, s-a indepartat de comerciant si de sensul pentru care a fost creat", a declarat ministrul Ovidiu Silaghi.
Speram in acest sezon estival la o crestere de aproximativ 12-15%", a declarat ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi.
La deschidere au participat ministrul Ovidiu Silaghi, ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, reprezentanti ai administratiei publice locale, ai Consiliului Local al comunei Balchik, ai Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, si ai Asociatiei Patronilor din Mangalia.
Numarul turistilor care vor merge pe litoralul romanesc, in acest an, va creste cu 15% fata de 2007, considera si ministrul turismului Ovidiu Silaghi, care a facut recent aceste estimari, in cadrul conferintei de dechidere a sezonului estival.El a mentionat ca anul trecut pe litoralul romanesc au fost circa un million de turisti.Portivit ministrului, serviciile de pe litoral s-au imbunatatit in ultimii ani, ca urmare a constientizarii de catre operatori a faptului ca turistii pot alege alte destinatii.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, citat de ziarul Puterea, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a intalnit in data de 27 iunie cu Philippe Beke, ambasadorul Belgiei.
Consideram ca este foarte util sa asiguram accesul turistilor la mare, vedeti ce se intampla in fiecare sfarsit de saptamana si nu numai", afirma ministrul Ovidiu Silaghi, dupa o vizita pe santierul autostrazii A2.
Senatorul ILIE SARBU l-a interpelat pe Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, OVIDIU IOAN SILAGHI. Obiectul interpelarii: Coridorul Via Carpathia. In 2006, Polonia a lansat un proiect intitulat Via Carpathia, un nou coridor rutier important care strabate Lituania, Polonia, Ungaria, Romania si Grecia.
Ioan Mesota, clasa a XI-a B, Brasov, judetul Brasov - Alessandra Silaghi, Colegiul Nationa Preparandia Dimitrie Tichindeal, clasa a IX-a C, Arad, judetul Arad - Adrian Tulli , Colegiul National Ion Creanga, clasa a XII-a, Municipiul Bucuresti MENTIUNI - Bianca Maria Andrei, Colegiul National Ienachita Vacarescu, clasa a XI-a G, Targoviste, judetul Dambovita - Andreea-Madalina Balea, Colegiul National Alexandru I.
Mirea, Magdalena Radulescu, Ignat Bednarik, Sava Hentia, Ion Pacea, Simion Silaghi Zugravu, Dumitru Ghiata, Teodor Victor, Florian. Magazinul este deschis de sapte ani, deschis intre 10.00 - 18.00.
"Tatal" gripei a fost Gheorghe Flutur, ministru pe atunci al Agriculturii, iar exponent al isteriei si degringoladei unor autoritati locale a devenit Radu Silaghi, viceprimar la Sectorul 4.
Presedintele Traian Basescu si-a dat avizul pentru inceperea urmariii penale impotriva fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu si a fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.
Pe langa Ponta, au fost respinsi la audieri din lista de martori si alti politicieni importanti care au fost implicati direct in organizarea referendumului pentru suspendarea lui Basescu: Antonescu, Silaghi, Blaga. (Va urma)
La noi La sfarsitul anului trecut, presa din Romania si din alte tari europene anunta ca o echipa de cercetatori de la Facultatea de Chimie a Universitatii "Babes Bolyai" din Cluj Napoca, coordonata de doctorul Radu Silaghi-Dumimtrescu, au pus la punct formula prin care pot produce sange artificial.
Iar Steaua a (cam) dezamagit, reusind doar 0-0 in fata unei echipe Ceahlaul cu antrenor interimar un preparator fizic, Vasile Silaghi.
Toma - Coada, Cruceru - Botogan, Ekollo, Silaghi - Afalna Rezerve: Ciuperca, Dorobantu, Golda, G.Lazar, C.Rus, Lemnaru, Bolohan, Ciobanu, Levy Antrenor:
Filip, Popadiuc, Silaghi, Mani, M. Ilie, Oancea Absenti: Mitrea, V. Gheorghe (suspendati), Cimpanu, Bic (accidentati) Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau Stadion:
Filip, Fossati, Popadiuc, Cimpanu, Silaghi, E. Manu Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau FCU Craiova: Gurau - Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Padula - V.
google-analytics.com