Cautare

1201 de rezultate pentru "cordos spital guedin" (8.08 secunde)
- A distribuirii incorecte a banilor pentru consumabilele dintr-un spital; ... - A lipsei initiativei legislative care sa permita primariilor din teritoriul unui spital sa contribuie la bugetul spitalului;
Deoarece aceste simptome au evolutie rapida si grava, pacientul este sfatuit sa cheme de urgenta ambulanta sau sa se prezinte imediat la camera de garda a celui mai apropiat spital de urgenta.
Toate incasarile adunate din vanzarea biletelor vor fi donate pentru proiectul de construire a Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.
La Wuhan, autoritatile vor sa ridice un spital in sase zile. ... In paralel, chinezii vor sa construiasca un spital in numai sase zile, an care sa fie tratati cei infectati cu coronavirus.
Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital.
Mihaela si a unui copil de 9 luni, care au ramas internati la spital si ranirea usoara a altor trei minori, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si a lui T.
- De ce ar mai fi nevoie intr-un spital public ca sa ajungem sa cream si sa lucram in cadrul unor echipe interdisciplinare? - Intr-un spital, ca sa tratezi multidisciplinar genul de pacient care trece prin Neuro Centrum, ai avea nevoie de toate specialitatile sub acelasi acoperis.
SaseĀ  participanti la manifestatie au ajuns la spital cu rani dupa o rafuiala intre membrii PSD si PD-L. ... Sase dintre participanti au ajuns la spital raniti, in urma unui conflict cu cei din tabara adversa, care lipeau afise electorale.
" Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul salii Parlamentului in care se dezbatea motiunea de cenzura, este pazit la usa salonului din spital.
Revista americana The Examiner citeaza surse de incredere care sustin ca Mubarak ar fi fost transportat duminica dimineata intr-un spital din orasul german Baden.
Intrare noua la spital Pe langa avertismentul dat primarilor, Prioteasa a anuntat o serie de investitii prioritare pe anul in curs care pot sau nu sa fie si puse in practica.
in spital Fostul presedinte american George H.W. Bush se afla la Terapie Intensiva intr-un spital din Houston inca de duminica, din cauza unei febre persistente, potrivit BBC News.
"Parfumul" specific camerelor de spital, mirosul inconfundabil de medicamente sunt lucruri greu de uitat odata intrat in contact cu ele. Vizitele in spital sunt un adevarat calvar, mai ales ca, la plecare, acest iz insuportabil se impregneaza parca si in haine.
Pe telefonul mobil a raspuns doar sotia executorului, care i-a spus prefectului ca Ioan Michis se simte rau si se pregateste sa mearga la spital. Radu Bud s-a oferit sa trimita o salvare, dar in cele din urma Michis a ajuns la spital cu masina unui vecin.
Pana in luna decembrie, Ministerul Sanatatii Publice va trebui sa organizeze concurs pentru ocuparea posturilor de manageri de spital, detinute in momentul de fata de interimari.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital. ... Decizia primita de conducerea unitatii de la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a fost anuntata ieri tuturor sefilor de sectie din spital.
"La spital este un adevarat asediu al ziaristilor. ... In masina cu Mircea Lucescu era un barbat de 40 de ani, acesta fiind ranit usor si dus la spital pentru investigatii.
Intr-un spital de urgenta sunt toate specialitatile, are, zilnic, peste 70 de medici si asistente in sistemul de garda. ... Dar, din pacate, dupa garda, medicii sunt in continuare pe sectii, in conditiile in care munca intr-un spital de urgenta este extrem de complicata.
A ajuns chiar o zi si la spital! ... Am ajuns o zi si in spital, dar n-am rezistat acolo, asa ca am chemat doctorul acasa. De la spital m-am oprit direct la cursurile de engleza pentru accent britanic pentru ca nu vreau sa ratez nicio ora!
"Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control. Atunci mi s-a spus ca nu sunt in regula si ca trebuie sa raman in spital.
google-analytics.com