Cautare

619 de rezultate pentru "corde" (2.24 secunde)
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a transat ieri problema coruptiei din administratia publica locala si a dat asigurari ca omul pe care-l trimite PD-L in cursa pentru Primarie poate starpi acest flagel Licitatii pentru aceleasi firme, in veci...
Candidatul liberal la Primaria Constantei, Victor Manea, si-a exprimat ieri ingrijorarea fata de nivelul foarte ridicat al infractionalitatii care afecteaza in ultimul timp orasul de la malul marii.
Conducerea Camerei Deputatilor a modificat, miercuri, lista dotarilor independente pentru organizarea summit-ului NATO. Potrivit unui memorandum intern, departamentele de specialitate ale Camerei Deputatilor au propus modificarea listei de dotari independente aprobata in decembrie 2007, in functie de cerintele impuse de organismele NATO si de MAE.
Elena Basescu, candidat pentru functia de secretar la Organizatia de Tineret a PDL duce munca de lamurire cu organizatiile din tara pentru ca acestea sa-i acorde sustinerea la alegerile interne din partid.
Fostul primar al comunei Ciocarlia, Nicolae Marghiol, a fost pupat ieri de zeci de femei, sub privirile ingaduitoare ale sotiei.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul".
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, i-a indemnat luni seara pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, la spectacolul in care a fost lansat sloganul candidatului liberal la Primaria Capitalei, sa-i acorde increderea lui Ludovic Orban, asigurandu-i ca nu vor fi dezamagiti.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a multumit PDL marti, la un miting electoral organizat la Rosiorii de Vede, pentru ca sustine candidatul partidului sau la Primarie, in turul al doilea la alegerile locale.
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Presedintele Republicii Azerbaidjan, Excelenta Sa Ilham Aliyev si Guvernul Republicii Azerbaidjan transmit sincere condoleante familiilor indoliate ca urmare a calamitatilor naturale abatute asupra unor judete din nordul tarii.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Conform declaratiilor primvicepresedintelui Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, ieri, PD-L a depus motiunea privind asigurarea caldurii pentru populatie si functionarea serviciului public de termoficare.
Cu doua luni inainte de alegerile parlamentare, reprezentantii societatii civile incep sa-si faca simtita prezenta. Asociatia "Pro Carpatina" si fundatia "Valurile Dunarii" din Galati au lansat un atac la adresa intregii clase politice, despre care sustin ca a compromis societatea civila.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
google-analytics.com