Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, i-a indemnat luni seara pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, la spectacolul in care a fost lansat sloganul candidatului liberal la Primaria Capitalei, sa-i acorde increderea lui Ludovic Orban, asigurandu-i ca nu vor fi dezamagiti.
Tariceanu a asistat, aproape o ora si jumatate, la spectacolul organizat de liberali in Piata Revolutiei, unde a fost lansat sloganul candidatului PNL la Primaria Generala a Capitalei - "Ludovic Orban pune Bucurestiul pe roate!" - si la care au concertat formatii precum Compact, Iris, Directia 5, Voltaj, Phoenix, Holograf sau Loredana si Taraful Agurida. Intre concertele trupelor au fost prezentati candidatii la primariile de sector, iar Ludovic Orban a urcat pe scena inainte de ultima trupa in concert, Holograf.
Orban a fost anuntat de vicepresedintele liberal Norica Nicolai si a urcat pe scena alaturi de liderul PNL Calin Popescu -ariceanu, care l-a prezentat publicului ca pe un campion, ridicandu-i mana.
Tariceanu a spus ca la o astfel de manifestare "dedicata muzicii" liderii PNL nu doresc sa le tina discursuri bucurestenilor. El a tinut totusi sa spuna ca il cunoaste pe Ludovic Orban de cand acesta era student la Scoala nationala de Studii politice si administrative, mentionand ca Orban a parcurs toate etapele politice si a capatat o experienta pe care vrea sa o puna in slujba cetatenilor.
"Cred ca Bucurestiul merita mai mult decat este astazi, un oras in haos, un oras in care nu se poate circula, un oras in care principala preocupare a fost schimbarea bordurilor pentru clientela PD-L. Eu am incredere ca Orban are capacitatea, priceperea si experienta necesara si e primarul de care Bucurestiul are nevoie pentru a arata ca un oras asa cum trebuie. Acordati-i increderea si nu veti fi dezamagiti", a sustinut Tariceanu.
"Ludovic, succes!", i-a spus Tariceanu lui Orban, in finalul interventiei sale.
In fata participantilor la spectacol, Ludovic Orban si-a prezentat planurile pentru Primaria Capitalei, a spus ca este capabil sa aduca Bucurestiul la stadiul de capitala europeana si le-a spus bucurestenilor ca are nevoie de ei penrtru a conduce Capitala.
"Bucurestiul nu poate fi condus de un singur om, are nevoie de echipa PNL si are nevoie de fiecare cetatean pentru a se putea ridica de la nivelul in care se afla azi. Exista oare un candidat mai bun decat mine si echipa mea? Veti vota Ludovic Orban?", i-a intrebat candidatul PNL pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, pe care i-a asigurat ca de la 1 iunie va fi de muncit la Primarie.