Cautare

159 de rezultate pentru "contestatii" (2.82 secunde)
Valeriu Stoica a aratat ca este posibil sa mai apara si alte contestatii, dar ca nu crede ca liberalii vor face un astfel de gest.
Daca PNL nu a dat curs unei intentii de a pune fostilor sai membri, bete in roate, liberal-democratii trebuie sa faca fata altor contestatii.
Instanta insa a amanat si in aceasta saptamana decizia finala din cauza formularii altor patru noi cereri de interventie, dupa ce respinsese cinci astfel de contestatii la dezbaterile din 15 ianuarie.
Avocatii Partidului National Liberal au recuzat ieri completul Curtii de Apel Bucuresti desemnat sa judece contestatiile celor care nu au fost de acord cu infiintarea PLD.
Persoanele interesate pot formula in timpul votului, dar si dupa inchiderea urnelor, in scris, intampinari si contestatii cu privire la vot si la deschiderea urnelor.
Primul termen al acestei contestatii este data de 20 septembrie, la instanta de contencios administrativ. Din punctul de vedere al consilierului democrat Constantin Avatavului insa, atacarea hotararii este "perfect justificata" intrucat, sustine acesta, "pentru ca aceasta hotarare sa treaca avea nevoie de doua treimi din voturi.
Potrivit lui Mandache, rezolvarea acestor contestatii inseamna prea mult timp de asteptat, iar CNCD nu se dovedeste eficienta. "Noi am aratat ca suntem echidistanti si am scos in evidenta iesirile din decor ale politicienilor, indiferent din ce zona veneau.
Gazda Zoltan, liderul UCM Sfantu Gheorghe, crede ca UDMR ar putea sa se foloseasca de termenul de 60 de zile oferite de lege pentru eventuale contestatii pana la inregistrarea definitiva a partidului, tocmai pentru a elimina concurenta pe care o va reprezenta Partidul Civic Maghiar si pentru a-si pastra controlul asupra comunitatii maghiare si implicit puterea.
Paul Iftimie este teful Serviciului Contencios Administrativ Juridic din Primaria Suceava, iar Steiciuc a spus ca liberalii au cerut inlocuirea acestuia din functia de loctiitor al pretedintelui BEM, intrucat considera ca el nu va putea solutiona obiectiv eventualele contestatii ale PNL impotriva primarului in exercitiu, Ion Lungu.
Intrebati de jurnalisti daca alte persoane mai pot depune contestatii la candidatura lui Sorin Opresscu, avocatii acestuia au raspuns ca nu mai exista alte proceduri si cai de atac in acest caz.
Punct final la capitolul contestatii. Tribunalul Galati a respins printr-o hotarare irevocabila contestatia formulata de Partidul National Taranesc Crestin Democrat Galati impotriva candidaturii lui Andrei Lisinschi (PD-L) la functia de primar al municipiului.
El a spus ca, in cazul in care UDMR nu va respecta deciziile birourilor electorale, va fi nevoit sa depuna alte contestatii pentru ca reprezentantii Uniunii sa fie obligati de BEC sa respecte legea.
Totodata, BEC va lua in discutie si cele doua contestatii depuse de PNL si PNG-CD pentru anularea primului tur de scrutin in comuna Stefanesti (Ilfov).
Anterior, presedintele BEM, Ileana Danaila, a declarat ca au fost depuse patru contestatii, doua de la PNL, una de la PNTCD si una de la PRM, in legatura cu numarul mare de buletine de vot nule.
Procesul electoral este departe de a se fi incheiat, Biroul Electoral Judetean fiind bombardat pe tot parcursul zilei de ieri de contestatii si cereri, fie de renumarare a voturilor in judet, fie de reluare a alegerilor in municipiul Galati si in mai multe comune din judet.
PNG si PC au depus deja contestatii privind anularea scrutinul de la Stefanesti, unde la peste 4.000 de alegatori au fost doar doua sectii de vot si unde alegerile au fost castigate de PSD.
Acreditarile, din nou pe tapet Intre atatea scandaluri privind fraude electorale si contestatii, Biroul Electoral Judetean s-a vazut nevoit sa reia ieri discutiile pe marginea celor 378 de cereri de acreditare depuse de "Ziarul de Galati" si Antena 1.
De mentionat ca PDL a mai depus doua contestatii la BEJ, prin care solicita renumararea voturilor la Oltina si Independenta, unde diferentele de voturi erau mici - de 4 voturi la Oltina si respectiv 8 voturi la Independenta.
Vadim a anuntat ca, pentru aceasta varianta de scrutin, era nevoie de un recensamant national si, din acest motiv, va formula o serie de contestatii la Autoritatea Electorala si la Parlamentul Romaniei "Fara un recensamant, ce trebuia facut cu 6 luni inainte de alegeri, cum se poate stabili numarul populatiei cu drept de vot?
Lista de propuneri nu este inca definitivata, urmand eventuale sondaje, dar se asteapta si vizita presedintelui PD-L Emil Boc. In ceea priveste exclusii din PD-L, Comisia de Etica si Litigii a analizat doar 9 din cele 14 contestatii.
google-analytics.com