Cautare

159 de rezultate pentru "contestatii" (3.50 secunde)
In termen de 24 de ore de la inregistrarea fiecarei candidaturi vor fi afisate candidaturile acceptate, iar in termen de trei zile pot fi formulate contestatii impotriva deciziei birourilor electorale de circumscriptie de acceptare a unei candidaturi.
Mingea e la Judecatoria Galati Procesele verbale privind rezultatul scrutinului de duminica au fost predate la Judecatoria Galati, deci in acest moment nu se mai pot face contestatii vizavi de modul in care a decurs procesul de votare, ci doar asupra unor nereguli comise la organizarea alegerilor.
La inchiderea editiei, reprezentantii PNDC nu formulasera inca contestatii la Tribunalul Galati, dar este posibil ca acest lucru sa se intample astazi.
Cum era de asteptat, au aparut si nereguli urmate, cum era si normal, de contestatii care au cam dat batai de cap unor candidati care nu au avut toata documentatia necesara in regula.
Complicatul sistem de vot uninominal i-a scos din sarite pe unii candidati, care au depus contestatii la Biroul Electoral Central, in speranta ca renumararea voturilor anulate i-ar putea propulsa in postura de castigatori.
"Nu vom descuraja pe cei care sunt in drept sa apeleze la contestatii, dar sa nu faca abuzuri. Pentru ca sunt firme profesioniste deja, care cu asta se ocupa, cu a contesta orice in tara asta.
De fapt, functionarii Craiovei au reusit performanta de a intarzia atribuirea acordului-cadru cu patru luni, fiindca in septembrie anul trecut au intocmit un caiet de sarcini atat de prost, incat a fost desfiintat in urma unei contestatii.
Din cei 52 de candidati pentru o functie de judecator al Curtii, liberalul constantean a primit cele mai multe voturi, el avand sanse sa ajunga chiar presedinte al acestui organism care solutioneaza eventualele divergente si contestatii privind masurile care se iau in partid impotriva unui membru sau altuia.
Multi dintre cei demisi au depus imediat contestatii, iar altii au amenintat ca vor actiona Inspectoratul Scolar in instanta, deoarece destituirile din functie au fost facute ilegal.
"Reprezentantii institutiei din urma ne-au trimis comunicari ca avem contestatii si ne-au spus sa prezentam toate documentele in copii celor trei firme care au contestat si a celei care a castigat, Interconstruct.
La randul sau, Eugen Nicolaescu a declarat ca, inclusiv astazi, se vor strange atat semnaturile pentru contestatii, cat si semnaturile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Boc.
Hotararea va constitui baza unei contestatii la Curtea Constitutionala privind un conflict institutional intre presedintie si parlament. Prin aceasta hotarare, opozitia a dat o dubla lovitura:
Noi consideram ca masura de poprire fara somatie ar putea crea un blocaj atat in activitatea agentilor economici, care vor fi in imposibilitatea de a-si face platile curente dar si un blocaj in activitatea ANAF, care va trebui sa gestioneze sutele de mii de contestatii ale acestei masuri.
Aceasta va decide, prin vot, daca respectivele contestatii sunt sau nu intemeiate. Numai ca, aici intervine o problema: pe 7 iunie, mandatele a 3 judecatori dintre cei 9, inclusiv al presedintelui Ioan Vida (numit judecator de Camera Deputatilor), expira.
Sunt depuse deja peste 800 de contestatii si sper ca, prin intermediul comisiei de ancheta, sa vedem cine a facut consultanta in proiectele pe masura 322 care au iesit eligibile si finantate, sa vedem cine va castiga licitatiile pentru drumuri si cine a schimbat criteriile de eligibilitate", a precizat deputatul PNL.
Intrucat cei doi au trecut o examinare de tip interviu, nu sunt admise contestatii. La concurs s-a inscris si inspectorul principal Dinel Scripcaru, sedul Biroului Politiei Rurale Dorohoi, Din motive personale, acesta nu s-a mai prezentat la examinare.
Intrucat cei doi au trecut o examinare de tip interviu, nu sunt admise contestatii. La concurs s-a inscris si inspectorul principal Dinel Scripcaru, sedul Biroului Politiei Rurale Dorohoi, Din motive personale, acesta nu s-a mai prezentat la examinare.
Pentru PNL, acesta nu este un subiect. Contestatii se depun la Tribunalul Bucuresti, doar daca se doreste infiintarea unui nou partid.
Pare sa-l fi avut, pentru ca se semnaleaza in prezent contestatii in cadrul coalitiei guvernamentale (...)Presedintele putea chiar sa restituie Guvernului proiectul cu sugestiile sale, iar Guvernul avea obligatia sa-l reexamineze si sa-l aprobe in forma finala.
Luam in seama faptul ca avem un presedinte care ignora, anunta dinainte ca va ignora vointa electoratului si, de asemenea, trebuie spus foarte clar ca USL, care si-a depus de multisor actele la tribunal, a avut niste amanari datorita unor contestatii, s-au rezolvat, dar e termen in 15 august - va fi o alianta politica si electorala perfect legala si in momentul in care ea va castiga alegerile, nu vom mai sta sa vedem daca vrea domnul Basescu sau nu sa recunoasca votul acesta al romanilor", a spus Antonescu.
google-analytics.com