Cautare

513 de rezultate pentru "comentarii" (2.66 secunde)
Dincolo de umorul involuntar al invitatiei, posibilitatea transformarii lui Iliescu intr-un veritabil bulibasa a reamintit unora dintre PSD-isti si de barfele referitoare la amestecatele origini etnice ale lui Iliescu - prilej de ironice comentarii.
Iar comentarii in plus, avand in vedere luarile de cuvant ale acestuia, enumerate anterior, sunt de prisos. Mircea Iustian, perseverent doar in orientarea politica Fost senator in perioada legislativa anterioara, liberalul Mircea Iustian este, in prezent, deputat.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Rezultatul este rezultat si trebuie luat ca atare, dar niste comentarii se pot face. In primul rand, democratia este cantitativa si nu calitativa.
In mod evident, Basescu a vrut sa preintampine astfel eventuale comentarii din partea PSD care, desi profita din plin de sprijinul partidului condus de Corneliu Vadim Tudor, nu s-ar jena defel sa acuze Alianta de colaborare cu "extremistii” din PRM.
Razbunarea nu a intarziat insa, victima fiind de aceasta data Turturica, adversar declarat al transformarii publicatiei intr-un tabloid usor, golit de stiri si comentarii in favoarea sex-simbolurilor si materialelor facile.
Fara comentarii. PSD, condamnat sa-l aleaga tot pe Nastase? Sa-i lasam insa pe pesedistii infierbantati sa-si verse focul, mai ales ca, de ieri, o fac in cadru organizat, in sedinte si intalniri convocate de graba de un centru panicat in ciuda dezinvolturii abordate de liderii en-titre.
V-am intrebat de tatal dumneavoastra pentru ca, sunt convinsa ca stiti si dumneavoastra, exista anumite comentarii... E.M.: Da, le stiu, numai ca eu am drumul meu in viata, sunt independent, si spun asta pentru ca exista voci care sustin contrariul.
Ati vazut ca, din acest punct de vedere, au existat speculatii si chiar comentarii din partea lui Lucian Pahontu. M.G.:
“Nu vreau sa ma lansez in declaratii, comentarii. Inregistrez, numai iau nota de ce se petrece“, a declarat Iliescu.
In afara de aceste comentarii, referendumul pentru votul uninominal a ramas mai mult in umbra, motiv pentru care nu a atras nici prea multa lume la urne si, intr-un final, a reusit sa nu fie validat din cauza absenteismului.
Insa, in loc sa se abtina de la comentarii, asa cum venisera directivele de la centru, unii democrati constanteni au inceput sa-si dea cu presupusul, filosofand ca poate Gusa nu-i chiar atat de negru in cerul gurii… Si, chiar daca nu ar fi asa, pozitia centrului a fost alta, iar ca urmare a comentariilor - nevinovate pana la urma - sefii Partidului Democrat au transmis organizatiilor teritoriale sa isi tina limba in frau, nu de alta, dar vor fi considerati rebeli.
Indiferent de modul in care va fi comentata si interpretata atitudinea lui Basescu, cert este ca el ramane singurul demnitar roman dispus sa renunte la o locuinta, sa demisioneze din functia de parlamentar pentru a se pune la dispozitia justitiei (vezi cazul "Flota”, anul 1995) si sa paraseasca - repede si fara comentarii - o locuinta atribuita lui de catre stat dar castigata de fostii proprietari in instanta (imobilul din Aviatorilor nr.57).
Dinu Secrieru evita sa faca prea mult comentarii asupra neacceptarii de catre Tabuleac a rezultatului votului pentru prefect. "Este problema dumnealui si nu a mea.
El a declarat, la finalul sedintei, ca nu s-au facut comentarii si ca nici nu s-a luat nici o decizie.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
"Primaria Municipiului Targu Jiu doreste sa clarifice unele comentarii aparute in ultimele zile si subliniaza faptul ca intre municipalitate si firmele domnului Dan Florea nu exista contracte, iar lucrarile de la campusul de la Barsesti sunt realizate de SC MACOFIL", se mentioneaza in comunicatul emis de biroul de presa al Primariei Targu Jiu.
Pe de alta parte, deputatul PPRM Gelil Eserghep a afirmat, amuzat, ca in general se poate spune despre politicieni, dar si despre ziaristi, ca sunt in topul mincinosilor. Asa ca, prea multe comentarii… nu ar mai fi de adaugat.
Pe de alta parte, la fel de retinut in comentarii dupa sedinta Consiliului de Autorizare Tehnica, directorul executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, Traian Petrescu, a declarat:
google-analytics.com