Cautare

513 de rezultate pentru "comentarii" (5.24 secunde)
LittleGossip.com le permite utilizatorilor sai sa posteze comentarii anonime despre ceilalti membri ai retelei.
Cateva dintre comentarii, luate in ordinea inversa a postarii pe Facebook: - Florian Popa: Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu:
- primesti notificari cumulate cu celelalte - vezi acolo enspe mii de notificari si te uiti murind de curiozitate sa vezi ce comentarii si like-uri ai primit si cand colo, descoperi ca de fapt toate notificarile sunt cu respectivul.
Canalul de Youtube "Cat Music Romania" se regaseste in top 5 si in ceea ce priveste numarul de comentarii si de afisari.
Acesta a postat cateva poze pe pagina sa de Facebook, reusind sa primeasca in scurt timp o multime de like-uri si comentarii. Fanii au fost foarte incantati de concertul din Canada, insa in cele mai multe dintre comentarii fanii doreau sa stie cand va concerta alaturi de Romina:
Sunt absolut convinsa ca cei care scriu comentarii in josul ziarelor, nici nu pot numi 10 membri din parlamentul Romaniei. ... Cineva scrie pe EVZ la comentarii:
"Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculatii ori comentarii inutile care ar putea aparea, am decis sa va informez ca eu si Daniel am divortat de comun acord, anul trecut. ... nu vom răspunde la nicio intrebare si nu vom face comentarii publice referitoare la acest subiect.
In urma acestui anunt au fost bineinteles numeroase comentarii. ... Comentarii nebuloase Desigur, nu se poate dovedi ca aceste "OZN-uri" vin dintr-o alta lume, dar de aici e o distanta mare pana la a spune ca ele nu reprezinta o amenintare pentru securitatea unei tari.
Ca si in perioada ce a urmat publicarii initiale a caricaturilor ce il ridiculizau pe fondatorul religiei musulmane, si in urma evenimentelor tragice de astazi, aud tot felul de comentarii ce tradeaza stupizenie, superficialitate vinovata si deci o incapacitate de a intelege natura situatiei, altminteri extrem de grave (mai ales daca tinem cont ca recentele atacuri au loc intr-o Uniune Europeana care se clatina din temelii pe fondul crizei economice si a ascensiunii diverselor radicalisme, inclusiv cele de extrema dreapta, carora li se da astfel si mai multa apa la moara), cu care ne confruntam.
Postarea a provocat rasul, dar si numeroase comentarii, culmea, unele de sustinere a mamei fara minte, dar sincera. ... Ea a adaugat ca le multumeste celor care au avut comentarii pozitive.
Livia Stanciu, presedinta de atunci a completului de la Inalta Curte, a fost numita peste numai cateva luni judecatoare la CCR, ca reprezentanta a presedintelui Iohannis. Fara comentarii. ... Tot fara comentarii. (Sursa: amosnews.ro)
Articolul este urmat de cateva comentarii. Reproducem unul dintre aceste comentarii in continuare. Comentariul consta intr-o ipoteza incredibila si anume;
si au facut-o prin comentarii semnate de lideri de opinie consacrati, directori sau redactori sefi ai acestor ziare. Pentru ca opinia publica sa fie in cunostinta de cauza vom spicui ideile mai interesante din aceste comentarii acide.
Ma deranjeaza atunci cand citesc pe internet diverse comentarii nepotrivite la adresa unor dive incontestabile precum este Angela Gheorghiu, care si-a asigurat locul in Panteonul din istoria muzicii. Cu atat mai mult ma revolt atunci cand observ ca acele comentarii sunt scrise in limba romana.
Ma deranjeaza atunci cand citesc pe internet diverse comentarii nepotrivite la adresa unor dive incontestabile precum este Angela Gheorghiu, care si-a asigurat locul in Panteonul din istoria muzicii. Cu atat mai mult ma revolt atunci cand observ ca acele comentarii sunt scrise in limba romana.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Chisinau indreptateste citeva comentarii.
Fara alte comentarii, trec direct la subiect, Universitatea - Poli Iasi 3-3. ... Ma surprinde nu numai limbajul folosit si unele comentarii facute de presedintele Geolgau, un coechipier de la care aveam pretentii, dar...
Nelamuriri, comentarii? ... Ajungem sa nu ne mai putem trage sufletul de atatea comentarii, imagini reluate la nesfarsit, de dimineata pana seara:
O fi n-o fi asa, ma abtin de la comentarii asupra unor chestiuni de culise la care n-am asistat. ... In fine, mergand mai departe cu aceste nevinovate comentarii, tot la final de sedinta zice un vice:
(Comentarii in Grupul PSD). Vad ca domnul Florin Georgescu protesteaza in legatura cu vocabula “cioc“. Chiar ca nu stiu de ce, in privinta domniei sale!
google-analytics.com