Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (3.12 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
TOP VIP - un clasament al popularitatii persoanelor si personalitatilor publice, alcatuit de Agentia ZP NEWS INTERCEPTOR pe baza nominalizarilor din presa scrisa - marcheaza fenomenul unei pierderi constante de popularitate a presedintelui Traian Basescu.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
Frate-frate, dar branza-i pe bani, sau mai bine spus politica nu tine cont de rudenie. Vantul schimbarilor sefilor de institutii din Constanta a trecut peste orice bariera cunoscuta pana acum.
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
Dacian Ciolos (foto) se situeaza pe primul loc, intr-un clasament realizat de Centrul Roman pentru Politici Europene, care analizeaza principalii candidati vehiculati pentru un post de comisar in functie de competenta, autoritate, integritate, experienta in afaceri europene si sustinere politica.
Mai bine de jumatate dintre unitatile administrativ-teritoriale ale judetului nu au reusit sa acceseze fonduri europene pentru modernizare.
Romania se plaseaza pe ultima pozitie dintre toate statele membre UE in ceea ce priveste prezenta europarlamentarilor la sedintele plenare si voturile din Parlamentul European (PE) in perioada scursa dupa 14 iulie 2009, cu o rata a prezentei de 83,46%, releva un studiu publicat de VoteWatch.eu, citat de Agerpres.
Traian Basescu a fost asezat de cititorii Cotidianului in fruntea clasamentului celor mai prosti presedinti ai Romaniei. Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele.
Romania se afla pe locul 45 in clasamentul celor mai pasnice tari din lume, coborand 14 locuri fata de anul trecut si inregistrand unul dintre cele mai mari declinuri din Europa Centrala si de Est, potrivit Indexului Pacii Globale (GPI) pe anul 2010, publicat marti.
Guvernul Boc a cheltuit 20 de milioane de euro in ultimii doi ani ca despagubiri pentru cetateni impuse in urma unor decizii ale Curtii Europene ale Drepturilor Omului (CEDO) din cauza "unor greseli ale statului si justitiei".
DUPA SUCCESUL "DRAGOSTEA DIN TEI", "STEREO LOVE" ESTE CEA DE-A DOUA PIESA ROMANEASCA IN BILLBOARD HOT 100!
In schimb, apar prezicatorii si ingrijitorii de animale de companie.
Liderul OTV se bucura de o cota de 16% aprecieri pozitive, fiind depasit doar de Victor Ponta, 23,2%, si de Crin Antonescu, primul in clasament, cu 25,6%. Destul de departe in spate au ramas Emil Boc, 8,6%, si Traian Basescu, 10,8%.
Cum a scazut increderea in politicienii romani de la 16% la 8% in ultimii 5 ani Noi si cehii avem cea mai slaba clasa politica din intreaga Europa. Cel putin asa releva o ampla cercetare facuta de compania GfK la nivel international.
Senatorii deruleaza afaceri private pe banii statului Alianta pentru o "Romanie curata" sustine ca, pelanga cativa deputati, 19 senatori au castigat inultimul an 45 de milioane de euro din contracte custatul. Majoritatea contractelor sunt incheiate cuprimarii, case de asigurari de sanatate si cu firmedin domeniul energiei.
Econtext gazduieste un sondaj de opinie cu o singura intrebare: Care credeti ca a fost cel mai slab presedinte al Romaniei din ultimii 25 de ani? ... Toti au fost la fel de slabi:
USL ar fi votat de 63% dintre romani, PDL - de 14% Daca s-ar orgaizat alegeri duminica viitoare, 63% dintre romai ar vota cu USL si doar 14% cu PDL, releva unsondaj CCSB realizat la comanda publicatiei Jurtnalul National.
Prima fractura publica de mesaj la varful PSD s-a produs in ultimele 24 de ore. Presedintele partidului, premierul Victor Ponta, a declarat ca senatorul Calin Popescu Tariceanu este un bun candidat pentru functia de presedinte al Senatului. ... Vointa lui Ponta a fost acceptata de conducerile PSD-UNPR-PC.
Potrivit unui studiu efectuat de dealerii celor mai renumite marci de autoturisme din tara noastra, romanii au achizitionat masini in valoare de peste 1 miliard de euro in ultimele noua luni.
google-analytics.com