Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (4.66 secunde)
Un sector care are nevoie de sprijinul nostru este cel al brandurilor autohtone, care pot contribui semnificativ la cresterea valorii adaugate in procesul de productie precum si la promovarea produselor romanesti.
Cat costa un apartament in Capitala, in functie de zona: de la sub 1.000 la peste 2.000 euro/mp Fata de alte mari orase, Bucurestiul ofera o paleta mult mai larga de optiuni cand vine vorba de achizitia unei locuinte.
Data de 3 mai a fost declarata Ziua Mondiala a Libertatii Presei la 23 decembrie 1993 de catre Adunarea Generala a ONU, ca urmare a unei propuneri formulate in cadrul Conferintei Generale UNESCO din 1991.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia de pe locul trei in Liga Nationala, HC Otelul Galati, scor 31-24 (15-12), in cadrul etapei a 11-a. Dupa meci, antrenorul craiovean Bogdan Burcea a facut contestatie, nemultumit de unele abateri de la regulament.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. Dupa aproape trei luni de "seceta", in care suferisera zece infrangeri pe banda rulanta, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au simtit din nou, duminica seara, gustul victoriei.
Cele doua echipe de volei de la SCM-U Craiova joaca astazi in deplasare si atat fetele, cat si baietii spera sa revina acasa cu toate punctele puse in joc.
Presedintele CCA, Ion Craciunescu, ocupa locul 49, cu 40 de puncte, in topul mondial al celor mai buni arbitri din ultimii 25 de ani, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). In acest clasament se mai afla si Ioan Igna, pe locul 147, cu zece puncte.
Infrangere pentru FC Barcelona in campionatul Spaniei, scor 2-3 cu Osasuna, care ii duce pe catalani la sapte puncte de Real Madrid, care are si un meci mai putin disputat.
Astazi, elevele lui Voina vor primi vizita formatiei SCM Craiova, de la ora 18.00. Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Rangers asteapta o decizie in cazul procesului cu fiscul britanic, care ar putea sa-l coste 49 de milioane de lire sterline.
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova disputa saptamana aceasta doua partide dificile, in compania unor adversari puternici. ... Cele doua echipe sunt vecine de clasament, Craiova ocupa locul 7, Steaua - 8, fiind departajate la setaveraj, iar castigatoarea disputei va fi aproape sigura de calificarea in play-off-ul competitiei.
Echipa masculina de baschet SCM-U Craiova va disputa astazi de la ora 18.00 probabil cel mai usor meci din acest sezon al Diviziei A. Oltenii primesc vizita formatiei Politehnica Iasi, ultima clasata in Divizia A, care a pierdut toate cele 20 de partide disputate.
Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro. Acesta a fost titular in meciul pierdut de Cesena la Verona, cu 1-0, in fata formatiei Chievo.
google-analytics.com