Cautare

142 de rezultate pentru "cismigiu" (3.29 secunde)
La targul organizat in Parcul Cismigiu, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate, bratari din piele colorate si masti traditionale romanesti, superbe.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, Suceava, participa zilele acestea la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Artistul plastic Liviu Balac este prezent cu un stand in cadrul targului traditional "Traditii si flori de sarbatori" organizat pana pe 21 aprilie inclusiv, in Parcul Cismigiu. ... "La standul nostru din Parcul Cismigiu gasiti:
Arpad Balint participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Ma ocup de impletituri din panusi din 1996 si la standul meu gasiti cosuri din panusi de porumb.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie inclusiv.
O puteti gasi in aceasta perioada, pana vineri, 10 aprilie, la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, organizat cu ocazia sarbatorilor pascale, alaturi de mama ei, Angela Avram, care creeaza bijuterii inedite.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... saptamana viitoare la targul Junii, la Brasov, la sfaristul lunii mai va fi la Cluj si in iunie la Festivalul de Folclor organizat in Parcul Cismigiu.
L-am intalnit la targul Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... Aici, la targul din Parcul Cismigiu, am facut si demonstratii.
De pe scena se puteau vedea umbrele dansand in ploaie pe aleile Parcului Cismigiu!”, a spus Iuliana Tudor. ... Astfel, in Cismigiu s-a aflat o cabina foto unde toti admiratorii vedetei TVR s-au putut fotografia cu aceasta, sustinand Campania si continuand traditia.
Pentru ca exact cand faceam planuri de plecare, pe o banca in Cismigiu, am descoperit frumusetea platanilor. ... Pentru subiectul de fata, respectiv de ce am ramas in tara, ar da bine sa ma isterizez patriotic, straduindu-ma sa va conving ca platani ca in Cismigiu nu mai sunt nicaieri.
Vita Lepadatu din Valcea si sotul ei, Iordan Lepadatu, expun obiectele lor din lemn la expozitia din Parcul Cismigiu ce se desfasoara zilele acestea in Bucuresti. ... Expozitia de produse traditionale din Parcul Cismigiu este deschisa publicului pana pe 5 mai inclusiv.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu si in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pana pe 21 aprilie inclusiv puteti achizitiona produse apicole de la standul familiei Zota din Parcul Cismigiu pana pe 21 aprilie inclusiv.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArt - Centrul de creatie, arta si traditie al municipiului Bucuresti, organizeaza in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie, cea de-a cincea editie a evenimentului cultural "Traditii si flori de sarbatori", in care sunt incluse si concerte dedicate sarbatorii Floriilor.
In cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... Standul celor de la Botiza, Maramures, este amenajat in stil traditional maramuresean, targul din Parcul Cismigiu fiind deschis pana pe 21 aprilie inclusiv.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, puteti achizitiona:
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu.
Va multumesc!", a declarat Primarul General, Sorin Oprescu, la targul deschis in Parcul Cismigiu, pentru a aniversa Ziua Europei. Piata statelor membre ale Uniunii Europene este un eveniment organizat in premiera in Romania, de Ministerul Afacerilor Externe si Primaria Municipiului Bucuresti.
Saptamana viitoare, cei doi soti vor fi prezenti la Muzeul Satului, la Ministerul Agriculturii si la Festivalul International de Folclor, din Parcul Cismigiu, iar de Sfintii Petru si Pavel vor fi in Parcul Herastrau, la Muzeul Satului si la Muzeul Taranului Roman.
google-analytics.com