Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (6.00 secunde)
Incrucisatorul, la randul lui, a sesizat CCR, sa spuna ea cine pleaca la Bruxelles. ... Nimeni nu mai stie cine cu cine voteaza si de ce.
In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
A dat indicatii tuturor, inclusiv lui Ponta si Antonescu, le-a spus unde au gresit, unde n-au gresit, ce au de facut, pe cine trebuie sa respinga si pe cine nu. ... ‘Vedeti ca urmeaza dosare grele, aveti grija cu cine vorbiti la telefon, domnilor ministri.‘...
Intr-un editorial postat pe siteul gandul.info, jurnalistul Cristian Tudor Popescu trage o concluzie dupa "cele 7 saptamani in care USL s-a straduit sa scape de Basescu" si scrie creioneaza portrete, avand ca fundament "cine ce nu este".
Doar ca mosia este Romanika, dar probabil ca a gasit el prin Vechiul Testament o referire la cine ce drepturi are asupra teritoriului asta, altminteri nu se poate explica aplombul cu care se pronunta asupra unor subiecte care tin de politica interna, in raport direct cu suveranitatea poporului roman.
Propus de cine si in ce temei? ... De catre cine? ... Cine incearca sa ma convinga de altceva, decat ceea ce Constitutia imi spune, atenteaza la buna mea credinta si am tot dreptul sa ma indoiesc de buna lor credinta.
Propus de cine si in ce temei? ... De catre cine? ... Cine incearca sa ma convinga de altceva, decat ceea ce Constitutia imi spune, atenteaza la buna mea credinta si am tot dreptul sa ma indoiesc de buna lor credinta.
Basescu isi joaca ultima carte Acum, cand Vasile Blaga incearca sa-i aduca aminte lui Traian Basescu ca daca PDL a pierdut, atunci a pierdut pentru ca l-a salvat de la suspendare, nu face decat sa probeze proverbul "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti", afirma analistul politic Stelian Tanase.
Scopul regionalizarii nu este legat de cine va fi sef peste o tara mai mica din Romania Regionalizarea trebuie sa aiba ca scop crearea unei administratii mai eficiente, care intelege problemele locale, si care sa presupuna o utilizare mai buna a fondurilor si costuri reduse, iar dezbaterile nu trebuie sa se concentreze pe cine va fi "sef peste o tara mai mica", afirma premierul Ponta.
Cine si cum isi va asuma despartirea apelor USL, dupa atat de multe divergente, si-a consumat treptat combustibilul electoral. ... Toata lumea se intreaba cine si in ce conditii va desparti apele, cine si in ce conditii va anunta ruperea USL.
Sa zicem, ca tot veni vorba despre SIE, ca ar trebui sa aflam cum e cu ascensiunea Monicai Macovei la Bruxelles, cine a ajutat-o sa patrunda in acele structuri care l-au ajutat pe basescu in 2012, la Referendum, cu pretul afectarii grave a interesului national, prin intermediul MCV.
Il asigur ca, oricit de grea i-ar fi povara pe care a ales s-o poarte, eu o sa-i stau mereu alaturi cu vorba si cu fapta. Nu conteaza cine cum a votat intr-o adunare politica, nu conteaza cine pe cine a sprijinit.
Cine nu are de gand sa nu respecte votul de duminica inseamna ca nu respecta democratia si suveranitatea acestui popor. ... - Ceea ce m-a deranjat in schimb a fost atitudinea dlui Paslaru, care nu stia cine pe cine a sunat si tot o tinea cu atacuri.
Cine stabileste, insa, criteriile dupa care, dintre toti cei care indeplinesc conditiile legale, doar unii merita sa fie gratiati si altii nu?
Si, la sfarsit, el va decide cine e castigatorul. ... Astazi, Niculae Badalau este in postura privilegiata nu de a-i lua locul lui Dragnea la presedintia partidului, ci de a decide efectiv cine va conduce PSD in urmatoarea decada.
cine si de ce are interes sa adanceasca falia din interiorul PSD. ... cine nu e de acord cu Dragnea este automat impotriva PSD.
Octavian ANDRONIC) Cine si-a imaginat ca in cursul precedentului guvern din aceeasi guvernare a asistat la toate aberatiile exercitarii administratiei publice s-a inselat STOP Am avut, desigur, o prima parada de zile mari, cu un premier incompetent care nu voia sa demisioneze, iar partidul care l-a numit a fost nevoit sa-l motioneze.
Intrebarea este pentru cine? Cine l-a creat? ... - Iata la cine putem apela atunci cand avem o problema de securitate. Trebuie, deci, sa ne intoarcem!
google-analytics.com