Cautare

5098 de rezultate pentru "cine" (3.88 secunde)
O fiinta umana este frumoasa daca face, dezinteresat, acte caritabile sau orice altceva util pentru semenii sai, sau cand apreciaza, protejeaza si cultiva frumosul pe care-l intalneste, indiferent cine l-a produs, si in acelasi timp respinge uratul si ruinarea.
Acesta si-a manifestat obiectiile fata de munca depusa de angajati chiar la ungerea sa ca inalt functionar public, la inceputul acestui an, si a amenintat atunci ca cine nu isi va indeplini sarcinile conform fisei postului isi va face bagajele si va pleca din institutie.
Cine a plecat din casa lui doar cu ce a avut pe el spune ca nu se poate muta in casa noua, ca nu poate sa puna "relaxa" de la ajutoare direct pe cimentul care tine loc de pardoseala.
Lansarea Platformei Stoica-Stolojan a starnit curiozitati, in sensul ca toata lumea a fost curioasa, pana duminica, cine sunt "tradatorii". Cine sunt aceia care, suparati pe...
Fost ministru de Externe in urma cu 10 ani, vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a afirmat ieri ca numirea unui nou ministru de Externe presupune clarificari legate de "cine isi doreste, cine sunt candidatii si cine are capacitatea de a indeplini o asemenea sarcina".
Cineva stie cine sunt acei senatori dar nu vrea sa-i spuna. ... "Eu stiu cine a votat impotriva, dar nu va pot spune, ca ma dau in judecata.
"Deja Mircea Geoana ii da (premierului - n.r.) sarcini si indicatii pe cine sa puna ambasador, cine sunt buni si cine sunt rai, cand trebuie sa vina cu restructurarea, ii da termene si limite de mandat, asa ca ne putem imagina cu usurinta cum va fi aceasta guvernare dupa ce aceasta idila infiripata se va schimba intr-o relatie asumata.
Cine a mancat ardei? ... Nu e greu de observat cine sunt ultimii doi negri mititei. ... Si totusi, cine se joaca cu tunul?
Intrebat cine va face public protocolul PNL-PSD, Boc a raspuns: "Il vor da ei, la un moment dat, pentru ca, pana la urma, nu se vor intelege".
primul era demiterea domnului Tariceanu, pentru ca nu mai are legitimitatea de a conduce Guvernul, al doilea scop era sa demitem Guvernul in totalitate, pentru ca are cea mai incompetenta echipa, si alt scop era sa limpezim cine este la Putere si cine este in Opozitie.
Dar, dupa cum a subliniat Radu Comanici, presedintele PRM, membrii partidului nu pot fi considerati niste "calatori politici", intrucat "cine intra in PRM nu vine pentru ca partidul este la guvernare, ci vine pentru moralitatea si conceptiile sanatoase din acest partid".
Trebuie sa lamurim cine e comunist si cine capitalist. Nu mai putem continua asa, sa amestecam lucrurile si solutiile, pentru ca nu mai stim cine suntem", a comentat Marian Milut.
Cozmin Gusa a mai afirmat ca, desi "este mai simplu cand la o caruta trag doi sau trei, sau patru cai", PIN nu se poate alia cu niciun partid, pentru ca nu are cu cine sa faca o astfel de alianta.
baaaaa, de ce sa-mi dau demisia, ca nu mai are cine sa conduca partidul!? Bravo, nea Gigi, nici noi nu credem ca ar avea cine. ... Cine-i acum hahalera?
A incepe acum o lupta in partid pe cine sustinem ti pe cine nu sustinem ar insemna ca noi, in loc sa ne ocupam de pregatirea alegerilor locale, ne concentram pe lupte interne care nu inseamna decat acte sinucigate ale partidului in ajunul alegerilor.
Daca cineva isi inchipuie ca va curge apa rece la robinet fara rugina pentru ca unul dintre candidati s-a intalnit cu nu stiu cine prin luna noiembrie sau septembrie sau cine stie cand, se insala".
A fost o publicitate reusita, poate sa zica cine ce o vrea. ... Ati aflat cine v-a vandalizat masina inainte de alegeri? ... Cine poate sa faca asa ceva decat o persoana nervoasa?
Ramane de vazut cine va avea castig de cauza, desi este logic ca partile sa se impace asupra variantei de mijloc, iar Constanta sa dea viitorului (presupus) guvern PSD mai multi ministri.
Cine spune ca PSD nu incearca sa stabileasca legaturi de pace si prietenie - punctuale! ... Ei bine, cine spune ca este exclus asa ceva, si mai ales la Constanta, minte cu nerusinare! ... Sau, cine stie?
"Cine isi face treaba ramane, cine nu, pleaca. ... Oare cine e mai puternic in anumite zone ale Romaniei, politia sau grupurile infractionale.
google-analytics.com