Cautare

27701 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (3.49 secunde)
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
Cele sase societati care au inscris oferte la licitatie sunt Eco Aimeri S.R.L., SSB S.A., Romprest S.A., Rebu S.A., Dmv Prosal S.R.L. ... Societatile au, fiecare, un istoric in afacerile cu gunoi ce va fi analizat in cadrul selectiei finale a ofertelor.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Stimati colegi, la inceputul saptamanii i-am adresat o interpelare Primului Ministru in legatura cu motivele pentru care Parlamentul nu a primit nici pana la aceasta data proiectul de buget pentru anul viitor.
Economia romaneasca ar putea reveni pe crestere in trimestrul doi din 2012, insa aceasta va fi mica, in principal din cauza tensiunilor din zona euro, a declarat, marti, pentru AGERPRES, economistul Daniel Daianu, consilier de stat in cadrul Aparatului Propriu de Lucru al primului-ministru.
Am povestit cum am fost perchezitionat cu mandat penal de Directia a cincea a Securitatii, care se numea Directia de Cercetari Penale, cum am fost apoi interogat zile de-a randul, cum am fost supravegheat, cum mi s-a propus sa semnez un angajament si am refuzat si ce mi s-a intamplat in acea zi.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. Fane Spoitoru a declarat ca "Dumnezeu a facut dreptateā€.
Oricat de putine lucruri as fi stiut eu pe atunci, tot imi dadeam seama ca, in harmalaia sedintelor FSN, se construia de fapt noul sistem politic, economic si social al Romaniei.
Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant. ... Ne-am luat dupa sloganul scris pe afise - Presedintele lucrului bine facut - si ne-am asezat intr-o mare Sala de Asteptare, din care n-am mai plecat de atunci.
Cu lacrimi in ochi si voce tremurata, Basescu le-a spus pedelistilor: ... Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Desi este constient de faptul ca Guvernul a facut manevra de a mari pensiile incepand cu 1 octombrie, fiind fortat de repetatele motiuni pe aceasta tema, dar si de apropierea alegerilor, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, spune ca masurile luate de Guvern pentru cresterea punctului de pensie pentru grupele intai si a doua de munca nu sunt multumitoare.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Dar nu toti cei care au iesit in strada sunt de acord cu retragerea sefului Executivului de la Ankara. ... Daca initial oamenii au iesit in strada pentru a apara pomii dintr-un parc din Istanbul, acum ei cer respectarea principiilor fundamentale ale democratiei.
Candidatul PSD la presedintie, Victor Ponta, a anuntat in urma sedintei de marti a coalitiei de guvernare, variantele sale de premier in cazul in care devine presedinte: ... Victor Ponta si coalitia vor decide cine va conduce executivul in functie de situatia in care se va afla Romania.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura. Puteti citi in continuare discursul integral, extras din stenograma sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 8 februarie 2017.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
google-analytics.com