Cautare

27701 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (4.60 secunde)
Jurnalul National:Presedintele UDMR, Keleman Hunor: ... Trebuie sa va spun ca astept motivarea Curtii Constitutionale pentru a se lua o decizie responsabila.
O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant: ... Dupa parea mea si am mai spus asta, chiar cand au izbucnit masiv protestele, ca PSD a cam pierdut jocul. ... Cine li se opune? ... Da, si romanii din Spania protesteaza ca i-a mai scutit de cateva taxe consulare, guvernul Grindeanu!
"Cine joaca pentru Basescu: ... Opozitia tocmai a anuntat ca-l da afara de la sefia Senatului pe Geoana. Presedintele Ponta e suparat rau pe cel care l-a precedat la conducerea partidului.
Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. ... Este vorba despre faptul ca n-a produs si n-a supus dezbaterii publice singurul document major de care raspunde explicit, si anume Strategia de securitate nationala a tarii.
Cristian Parvulescu) Anul 2012 se anunta deja ca un an apocaliptic si fara a mai recurge la fricile milenariste relansate cu ajutorul mitului mayas al sfarsitului lumii.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Tariceanu ar fi spus ca actualul presedinte al Consiliului a reactionat nemultumitor la atacurile impotriva Fondului, de care sunt vinovati speculantii si opozitia. ... Cine a fost cu ideea? ... "A fost o idee la nivel guvernamental". ... Cine pierde? Cine castiga?
Cine cu cine e in alianta? Cine e in opozitie si cine e la putere? Alianta D.A.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. ... Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedereā€ de la functie. Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: presedintele Camerei Deputatilor.
Denisa Miron) Mai e doar o zi pana la deschiderea urnelor si romanii vor merge la vot pentru a desemna un nou Parlament. ... Cum a fost campania electorala? Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
"Sala a hotărat: ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier.
Totodata, Claudiu Tusac este increzator in sansa sa de a-l invinge pe actualul primar al Mangaliei si, de asemenea, candidatul PSD nu s-a dat in laturi de la a arunca cu putin "venin" inspre candidatul PNL.
RECENSAMANTUL - BOICOTUL SI CURTEA CONSTITUTIONALA Dezbaterea publica este dominata, in ultimul timp, de rezultatele Referendumului privind suspendarea presedintelui Basescu si de agitatia din jurul validarii sau nu a acestuia de catre Curtea Constitutionala.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Bugetul pe 2012 trebuie sa fie extrem de prudent, este bine sa il abordam cu un deficit mult mai mic de 3 procente / Romania are probleme datorita Greciei, orice lucru adevarat nu deranjeaza pe nimeni in UE Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.
google-analytics.com